Οι 3 καλύτερες σχολές ελληνικής γλώσσας ελληνικών στα Χανιά το 2024 (από 25 €)

Σχολές ελληνικής γλώσσας στα Χανιά με πρόσφατες κριτικές

Hellenic Language School Alexander the Great

Όλα τακτοποιήθηκαν πολύ καλά. Μια μέρα πριν φύγω από το σπίτι έλαβα ήδη ένα μήνυμα από το σχολείο για να μου πει ότι ο ταξιτζής θα με περίμενε στο αεροδρόμιο. Μου έδωσε το όνομά του και τον αριθμό τηλεφώνου του για κάθε ενδεχόμενο, το όνομα από το... more

Lexis, Centre of Greek Language & Culture

Ο δάσκαλος ήταν πολύ καλός και τα μαθήματα ήταν ακριβώς στο επίπεδο που είμαι τώρα. Την πρώτη εβδομάδα ήμασταν δύο και τη δεύτερη ήμουν ο μόνος στο επίπεδό μου. Οι αίθουσες διδασκαλίας είναι μικρές, αλλά επαρκείς για 2-5 άτομα. Η τοποθεσία είναι... more


Ελληνικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα ελληνικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα ελληνικών

Τα γενικά μαθήματα στα ελληνικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην ελληνικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα ελληνικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα ελληνικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν ελληνικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα ελληνικά

Επαγγελματικά μαθήματα ελληνικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ελληνικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα ελληνικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα ελληνικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν ελληνικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.