Οι 3 καλύτερες σχολές ελληνικής γλώσσας ελληνικών στα Χανιά το 2019 (από 25 €)

Σχολές ελληνικής γλώσσας στα Χανιά με πρόσφατες κριτικές

Lexis, Centre of Greek Language & Culture

Έφτασα στο Λέξις σχολείο το πρωί της Δευτέρας. Μου είπαν που είχα μια κλάση 2 ώρες εκείνο το πρωί με ένα δάσκαλο, Vaggelo (μια γυναίκα) και μια κλάση ώρα αργότερα την ίδια ημέρα (όλα τα ιδιωτικά), με τη Μαρία. Vaggelo δεν πραγματικά να δοκιμάσετε... more

Hellenic Language School Alexander the Great

ALS einziger μαθητές του ΣΕΔ bekam ich πεθαίνουν η πιο πρόσφατη κράτηση Aufmerksamkeit der Lehrerin und είχα pro Tag zwei Stunden (ενιαία-) Unterricht. Frau Ποντικάκη πολέμου οικογένεια freundlich und kompetent. Das Gelernte ist für mich gute eine... more


Ελληνικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα ελληνικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα ελληνικών

Τα γενικά μαθήματα στα ελληνικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην ελληνικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα ελληνικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα ελληνικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν ελληνικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα ελληνικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα ελληνικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ελληνικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή ελληνικών.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα ελληνικά

Επαγγελματικά μαθήματα ελληνικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ελληνικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα ελληνικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα ελληνικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν ελληνικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.