Δημοφιλής προορισμοί

Μαθήματα αραβικών στο Αμμάν με την  Language International
μάθετε Αραβικά
Αμμάν

5 σχολές, 95 κύκοι σπουδών πηγένετε

Μαθήματα αραβικών στο Κάιρο με την  Language International
μάθετε Αραβικά
Κάιρο

6 σχολές, 55 κύκοι σπουδών πηγένετε

Μαθήματα αραβικών Στο Sfax με την  Language International
μάθετε Αραβικά
Sfax

1 σχολή, 33 κύκοι σπουδών πηγένετε

Αραβικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα αραβικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα αραβικών

Τα γενικά μαθήματα στα αραβικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην αραβικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα αραβικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα αραβικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν αραβικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα αραβικών για προετοιμασία εξετάσεων

αραβικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για αραβικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα αραβικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα αραβικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν αραβικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή αραβικών.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα αραβικά

Επαγγελματικά μαθήματα αραβικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν αραβικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Μελέτη και έργο

Μαθήματα αραβικά για δουλειά και σπουδές

Τα προγράμματα εργασίας και σπουδών είναι για ενήλικες που θέλουν να μάθουν αραβικά και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία εργασίας ταυτόχρονα.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα αραβικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα αραβικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν αραβικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.