Παρακαλείστε να διαβάσετε προσεκτικά αυτούς τους όρους, καθώς είναι οι όροι πώλησης που διέπουν τις αγορές σας στη Language International. Υποβάλοντας την παραγγελία σας στη Language International συμφωνείτε και αποδέχεστε τους προαναφερθέντες όρους. Για το λόγο αυτό, βεβαιωθείτε πως τους έχετε καταλάβει πριν την υποβολή της παραγγελίας σας.

Για να μάθετε σχετικά με την πολιτική επιστροφής χρημάτων της Language International, παρακαλώ κάντε κλικ εδώ. Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι ενδέχεται να υπάρχουν περιορισμοί στο δικαίωμά σας επιστροφής χρημάτων.

Επιλέξτε ένα θέμα:
Διαδικασία αίτησης
Όροι και προϋποθέσεις
Πολιτική επιστροφής χρημάτων
Πολιτική ακύρωσης ή αναβολής
Πολιτική λήξης

Διαδικασία αίτησης

 1. Προθεσμία πληρωμής:: Τα τιμολόγια ισχύουν μόνο για 7 ημέρες από την ημερομηνία έκδοσης του τιμολογίου. Όλα τα δίδακτρα πρέπει να καταβληθούν πλήρως το αργότερο 30 ημέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων. Εάν η κράτηση γίνει σε λιγότερο από 30 ημέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων, τα τέλη πρέπει να καταβληθούν άμεσα. Η κράτησή σας δεν επιβεβαιωνεται έως ότου η Language International επιβεβαιώσει την παραλαβή της πλήρους πληρωμής και σας αποστείλει την επιβεβαίωση της κράτησης. Η αποτυχία έγκαιρης πληρωμής μπορεί να προκαλέσει την ακύρωση του μαθήματος καθώς και την παρακράτηση των τελών.
 2. Πληροφορίες σχετικές με τις θεωρήσεις (βίζα):: Είναι ευθύνη του μαθητή να διευθετήσει και θεωρήσει όλα τα απαραίτητα ταξιδιωτικά έγγραφα ή τη βίζα και να έχει εν ισχύ διαβατήριο. Μόλις λάβουμε την εγγραφή και την πλήρη εξόφληση, θα σας παράσχουμε τα υποστηρικτικά έγγραφα για να σας βοηθήσουμε στη διαδιακασία αίτησης μαθητικής βίζα:

  • Για το Ηνωμένο Βασίλειο: Επιστολή αποδοχής ή επιβεβαίωση της αποδοχής σπουδών
  • Για τις ΗΠΑ: Πιστοποιητικό καταλληλότητας (φόρμα Ι-20)
  • Για την Αυστραλία: Επιβεβαίωση εγγραφής
  • Για τη Νέα Ζηλανδία: Απόδειξη διδάκτρων και τελών
  • Για οποιαδήποτε άλλη χώρα: Επιστολή πρόσκλησης ή επιστολή αποδοχής
 3. Ταξιδιωτική και ιατρική ασφάλιση :: Η ταξιδιωτική και ιατρική ασφάλιση είναι υποχρεωτική για όλη τη διάρκεια της διαμονής, ανεξαρτήτως της διάρκειας των μαθημάτων ή τον τύπο μαθημάτων/βίζα. Μπορείτε να αγοράσετε έγκυρη ασφαλιστική κάλυψη από τη Language International. Οι λεπτομέρειες κάλυψης είναι διαθέσιμες κατόπιν αιτήματος. Ο μαθητής οφείλει να παρουσιάσει απόδειξη ιατρικής ασφάλισης κατά την άφιξή του στο σχολείο. Μάθετε περισσότερα για το ασφαλιστικό μας πακέτο
 4. Πρόσθετες υπηρεσίες:: Οποιεσδήποτε πρόσθετες υπηρεσίες (μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο, μετακινήσεις, πλύσιμο ρούχων, τηλεφωνικά έξοδα, εκδρομές, ιατρικές δαπάνες, ειδικό διαιτολόγιο, εξέταστρα, αλλαγή διαμονής και τροποποίηση της εγγραφής) δεν συμπεριλαμβάνονται, εκτός εάν αναφέρονται ρητά στο τιμολόγιο.

Όροι και προϋποθέσεις

 1. Κανόνες και κανονισμοί:: Όλοι οι μαθητές υπόκεινται στους κανόνες και τους κανονισμούς που διέπουν το συγκεκριμένο σχολείο όπου φοιτούν.
 2. Αφίξεις και αναχωρήσεις:: Η κράτηση του χώρου διαμονής ξεκινάει από την Κυριακή πριν την ημερομηνία έναρξης του μαθήματος έως και το πρωί του Σαββάτου μετά την ημερομηνία λήξης του μαθήματος, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.
 3. Καθυστερημένες αφίξεις, διακοπές και απουσίες:: Αν ο μαθητής καθυστερήσει να ξεκινήσει το μάθημα ή είναι απών κατά τη διάρκεια του μαθήματος, δεν γίνεται καμία χρηματική επιστροφή για την περίοδο που έχασε. Οι περίοδοι απουσίας δεν αναπληρώνονται με δωρεάν παράταση του μαθήματος.
 4. Χαμένα γεύματα και μαθήματα :: Δεν θα γίνουν επιστροφές χρημάτων ή αντικαταστάσεις/αλλαγές για τα γεύματα ή τα μαθήματα που χάθηκαν λόγω εξετάσεων, εκδρομών, πρακτικής άσκησης, πρώτης ημέρας προσανατολισμού ή άλλων υποχρεώσεων που δεν εμπίπτουν στο κανονικό πρόγραμμα.
 5. Αργίες:: Στις δημόσιες αργίες, τα μαθήματα συνήθως δεν τηρούνται και οι περισσότερες σχολικές εγκαταστάσεις παραμένουν κλειστές. Όλες οι δημοσιευμένες ημερομηνίες έναρξης μαθημάτων συμπίπτουν με την ημέρα Δευτέρα, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά. Αν η Δευτέρα είναι δημόσια αργία, η ημερομηνία έναρξης θα είναι η ημέρα Τρίτη. Δεν υπάρχει αποζημίωση για μαθήματα που δεν προσφέρονται κατά τις δημόσιες αργίες.
 6. Εγκαταστάσεις Campus:: Οι μαθητές που παρακολουθούν μαθήματα σε φροντιστήριο το οποίο βρίσκεται σε ένα πανεπιστήμιο ή κολέγιο πρέπει να λαμβάνουν υπόψιν πως οι εγκαταστάσεις της πανεπιστημιούπολης (campus) μπορεί να μην είναι διαθέσιμες κατά τη διάρκεια των αργιών και διακοπών της πανεπιστημιούπολης.
 7. Χρέωση για αλλαγές:: Για οποιαδήποτε αλλαγή απαιτείται προειδοποίηση 4 εβδομάδων τουλάχιστον . Αν ζητήσετε αλλαγή ημερομηνίας των μαθημάτων, διαμονής ή προγράμματος, θα χρεωθείτε ένα ποσό της τάξης των USD 150, GBP 100 ή EUR 150, το οποίο είναι πληρωτέο κατά την υποβολή της αίτησης αλλαγής. Αυτό το ποσό δεν επιστρέφεται. Αν επιθυμείτε αλλαγές μετά την έναρξη των μαθημάτων, παρακαλείστε να επικοινωνήσετε απευθείας με το φροντιστήριο .

  Είστε υπεύθυνος για οποιεσδήποτε χρηματικές τροποποιήσεις μεταξύ της αρχικής και της τελικής κράτησης. Όλες οι αλλαγές απαιτούν την έγκριση της διεύθυνσης του φροντιστηρίου. Δεν υπάρχει καμία χρέωση αλλαγής για την παράταση ενός μαθήματος. Αν η ενημέρωση όμως δεν πραγματοποιηθεί εγκαίρως, είναι πιθανό να υπάρξει χρέωση για την παράταση της διαμονής.

  Οποιαδήποτε αλλαγή φέρει ως αποτέλεσμα τη μείωση των μαθημάτων θα αντιμετωπίζεται ως λήξη της ισχύουσας κράτησης και πραγματοποίηση νέας κράτησης, και επομένως θα υπόκειται στους συνήθεις όρους και προϋποθέσεις που διέπουν τους τερματισμούς κρατήσεων (βλ Πολιτική Τερματισμού).
 8. Πολιτική Υποκατάστασης:: Εάν, μετά την εξέταση επιπέδου γλώσσας που πραγματοποιείται κατά την άφιξη στο φροντιστήριο, το επίπεδο του μαθητή δεν αρμόζει με το μάθημα για το οποίο πραγματοποιήθηκε η κράτηση, το σχολείο διατηρεί το δικαίωμα να θέσει τον μαθητή σε μία τάξη που αρμόζει στο επίπεδό του, η οποία μπορεί να έχει λιγότερα μαθήματα και διαφορετικό πρόγραμμα.
 9. Αλλαγές προγράμματος:: Η Language International έχει το δικαίωμα να αλλάξει ανά πάσα στιγμή τις ημερομηνίες έναρξης και το πρόγραμμα των μαθημάτων, λόγω σφαλμάτων, παραλείψεων και περιστάσεων που διαφεύγουν του ελέγχου μας. Ωστόσο, σε περιπτώσεις όπου το μάθημα έχει αναπρογραμματιστεί πριν από την ημερομηνία έναρξης του πρώτου μαθήματος και η νέα ημερομηνία δεν είναι αποδεκτή απο τον μαθητή, όλες οι χρεώσεις θα επιστραφούν.
 10. Τιμές:: Η Language International έχει το δικαίωμα να αλλάξει τις τιμές λόγω φορολογικών αυξήσεων, κυβερνητικών ενεργειών ή άλλων γεγονότων που διαγεύγουν του έλεγχού μας.
 11. Βιβλία και εκπαιδευτικό υλικό:: Μερικά μαθήματα ενδέχεται να απαιτούν την αγορά βιβλίων και άλλων εκπαιδευτικών υλικών.
 12. Αποβολή/Απομάκρυνση:: Όποιος μαθητής διαπράττει ποινικό αδίκημα, παραβιάζει την πολιτική του σχολείου, έχει πολύ χαμηλό ποσοστό προσέλευσης στα μαθήματα ή αδυνατεί να καταβάλει ένα ποσό για το οποίο άμεσα ή έμμεσα ευθύνεται, ενδέχεται να αποβληθεί ή να απομακρυνθεί. Δεν θα δοθεί καμία χρηματική επιστροφή και θα ενημερωθούν οι μεταναστευτικές αρχές.
 13. Ευθύνη:: Αναφορικά με απώλειες, βλάβες, τραυματισμούς, ασθένειες, παραβιάσεις ή άλλα, η ευθύνη της Language International, των διευθυντών της, στελεχών, υπαλλήλων, θυγατρικών συνεργατών, πρακτόρων και συνεργατών της περιορίζεται, σε όλες τις περιπτώσεις, στο πλήρες ποσό που καταβλήθηκε στη Language International για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Τα πρόσωπα αυτά δεν φέρουν σε καμία περίπτωση ευθύνη για έμμεσες ή παρεπόμενες απώλειες ή ζημίες. Τα πρόσωπα αυτά δεν ευθύνονται σε καμία περίπτωση για οποιεσδήποτε υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτους, όπως μεταξύ άλλων, υπηρεσίες που παρέχονται από τα σχολεία, τους φορείς παροχής καταλύματος και τις ασφαλιστικές εταιρείες.
 14. Ανωτέρα βία:: Η Language International δεν ευθύνεται σε περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν είναι σε θέση να εκπληρώσει οποιεσδήποτε υπηρεσίες για τις οποίες είναι δεσμευμένη βάσει συμβάσεως, εξαιτίας φωτιάς, φυσικών καταστροφών, κυβερνητικών πράξεων, αποτυχίας των προμηθευτών ή υπεργολάβων, εργατικών διαφορών ή εξαιτίας άλλων λόγων οι οποίοι είναι πέρα από τον έλεγχο της Language International .

Πολιτική επιστροφής χρημάτων

Οι χρηματικές επιστροφές θα πραγματοποιούνται στο λογαριασμό από τον οποίο λήφθηκαν οι αμοιβές αρχικά. Όλες οι επιστροφές θα πραγματοποιούνται εντός 5 εργάσιμων ημερών από τη γραπτή κοινοποίηση

Πολιτική ακύρωσης ή αναβολής

Η ακύρωση αφορά το χρονικό διάστημα έως 14 ημερών πριν την ημερομηνία άφιξης, η οποία αναγράφεται στην επιβεβαίωση της κράτησης. Για τυχόν ακυρώσεις / αναβολές οι οποίες ανακοινώνονται σε λιγότερο από 14 ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης, δεν πραγματοποιείται χρηματική επιστροφή.

Για ακυρώσεις / αναβολές λόγω απορρίψης θεωρήσεων (βίζα), απαιτείται υποβολή γραπτής κοινοποίησης και παραλαβής των σχετικών δικαιολογητικών εγγράφων στη Language International μέσα σε διάστημα τουλάχιστον 14 ημερών πριν από την ημερομηνία άφιξης που αναγράφεται στην επιβεβαίωση της κράτησης. Μετά την παραλαβή των σχετικών δικαιολογητικών εγγράφων, θα επιστρέφεται το 100% των διδάκτρων, η διαμονή, η μεταφορά από ή/και προς το αεροδρόμιο και η χρέωση εκπαιδευτικών υλικών, πλην ενδεχομένων χρεώσεων που επιβάλλονται από το φροντιστήριο σε περίπτωση ακύρωσης.

Ακυρώσεις / αναβολές λόγω απορρίψεων θεώρησης (βίζα) ισχύουν μόνο για τους μαθητές που έχουν υποβάλει αίτηση για την αντίστοιχη κατηγορία θεωρήσης (βίζα). Εάν ένας μαθητής υποβάλει αίτηση για λανθασμένη κατηγορία θεώρησης (βίζα), η περίπτωση αυτή δεν θα αντιμετωπίζεται ως ακύρωση / αναβολή σχετική με τη θεώρηση. Οι ακυρώσεις / αναβολές που δεν σχετίζονται με θεωρήσεις (βίζα) και πραγματοποιούνται 14 ή περισσότερες ημέρες πριν την ημερομηνία άφιξης η οποία αναγράφεται στην επιβεβαίωση της κράτησης, επιβάλεται μία χρέωση ακύρωσης που ισοδυναμεί με το 50% των διδάκτρων που έχουν καταβληθεί.

Σε όλες τις περιπτώσεις (συμπεριλαμβανομένων και των μαθητών που έχουν την ασφάλιση ακύρωσης), το τέλος για κατεπείγουσες ταχυμεταφορές, το τέλος εύρεσης διαμονής, το τέλος εγγραφής, το τέλος ασφάλισης υγείας και προσωπικής ασφάλισης, το τέλος για το τραπεζικό έμβασμα ή χρέωσης πιστωτικής κάρτας, οι διαφορές που οφείλονται σε μεταβολές των συναλλαγματικών ισοτιμιών, η χρέωση αλλαγών, καθώς και κάθε άλλη παροχή υπηρεσιών δεν επιστρέφονται. Επιπλέον, μία χρέωση της τάξεως των $ 55 για το τραπεζικό έμβασμα ισχύει για όλες τις χρηματικές επιστροφές που αποστέλλονται μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Για τις εθνικότητες των χωρών υψηλού κινδύνου που δεν έχουν έγκυρη θεώρηση (βίζα) πριν από την κράτηση ενός μαθήματος, ένα επιπλέον διοικητικό τέλος της τάξεως των $ 500 είναι μη-επιστρέψιμο σε όλες τις περιπτώσεις. Δείτε τη λίστα με τις χώρες υψηλού κινδύνου

Πολιτική λήξης

Λήξη σημαίνει η διακοπή ή εγκατάλειψη του συνόλου ή μέρους του μαθήματος ή μαθημάτων για τα οποία έχει πραγματοποιηθεί κράτηση, συμπεριλαμβανομένων των παρατάσεων από τη στιγμή που το πρώτο μάθημα έχει ξεκινήσει. Σε όλες τις περιπτώσεις, δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων μετά την ημερομηνία άφιξης η οποία αναγράφεται στην επιβεβαίωση της κράτησης. Οι μαθητές που λήγουν το πρόγραμμά τους ενδέχεται να μη λάβουν πιστοποιητικό ολοκλήρωσης.