Δημοφιλής προορισμοί

Μαθήματα ιαπωνικών στο Τόκιο με την  Language International
μάθετε Ιαπωνικά
Τόκιο

11 σχολές, 60 κύκοι σπουδών πηγένετε

Μαθήματα ιαπωνικών Στο Fukuoka με την  Language International
μάθετε Ιαπωνικά
Fukuoka

3 σχολές, 21 κύκοι σπουδών πηγένετε

Μαθήματα ιαπωνικών στο Κιότο με την  Language International
μάθετε Ιαπωνικά
Κιότο

2 σχολές, 12 κύκοι σπουδών πηγένετε

Ιαπωνικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα ιαπωνικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα ιαπωνικών

Τα γενικά μαθήματα στα ιαπωνικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην ιαπωνικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα ιαπωνικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα ιαπωνικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν ιαπωνικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα ιαπωνικών για προετοιμασία εξετάσεων

ιαπωνικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για ιαπωνικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα ιαπωνικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα ιαπωνικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ιαπωνικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή ιαπωνικών.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα ιαπωνικά

Επαγγελματικά μαθήματα ιαπωνικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ιαπωνικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Μελέτη και έργο

Μαθήματα ιαπωνικά για δουλειά και σπουδές

Τα προγράμματα εργασίας και σπουδών είναι για ενήλικες που θέλουν να μάθουν ιαπωνικά και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία εργασίας ταυτόχρονα.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα ιαπωνικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα ιαπωνικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν ιαπωνικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.