Δημοφιλής προορισμοί

Μαθήματα ελληνικών στην Αθήνα με την  Language International
μάθετε Ελληνικά
Αθήνα

3 σχολές, 23 κύκοι σπουδών πηγένετε

Μαθήματα ελληνικών στα Χανιά με την  Language International
μάθετε Ελληνικά
Χανιά

3 σχολές, 19 κύκοι σπουδών πηγένετε

Μαθήματα ελληνικών στην Θεσσαλονίκη με την  Language International
μάθετε Ελληνικά
Θεσσαλονίκη

4 σχολές, 17 κύκοι σπουδών πηγένετε

Ελληνικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα ελληνικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα ελληνικών

Τα γενικά μαθήματα στα ελληνικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην ελληνικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα ελληνικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα ελληνικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν ελληνικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα ελληνικών για προετοιμασία εξετάσεων

ελληνικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για ελληνικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα ελληνικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα ελληνικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ελληνικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή ελληνικών.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα ελληνικά

Επαγγελματικά μαθήματα ελληνικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ελληνικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα ελληνικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα ελληνικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν ελληνικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.