Δημοφιλής προορισμοί

Μαθήματα κινέζικα mandarin στη Σαγκάη με την  Language International
μάθετε Κινέζικα Mandarin
Σαγκάη

21 σχολές, 151 κύκοι σπουδών πηγένετε

Μαθήματα κινέζικα mandarin στο Πεκίνο με την  Language International
μάθετε Κινέζικα Mandarin
Πεκίνο

10 σχολές, 79 κύκοι σπουδών πηγένετε

Μαθήματα κινέζικα mandarin Στο Hong Kong με την  Language International
μάθετε Κινέζικα Mandarin
Hong Kong

3 σχολές, 42 κύκοι σπουδών πηγένετε

Κινέζικα Mandarin ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα κινέζικα mandarin ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα κινέζικα mandarin

Τα γενικά μαθήματα στα κινέζικα mandarin είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην κινέζικα mandarin γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα κινέζικα mandarin για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα κινέζικα mandarin για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν κινέζικα mandarin το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα κινέζικα mandarin για προετοιμασία εξετάσεων

κινέζικα mandarin μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για κινέζικα mandarin πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα κινέζικα mandarin για επαγγελματίες

Τα μαθήματα κινέζικα mandarin ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν κινέζικα mandarin όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή κινέζικα mandarin.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα κινέζικα mandarin

Επαγγελματικά μαθήματα κινέζικα mandarin είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν κινέζικα mandarin σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Μελέτη και έργο

Μαθήματα κινέζικα mandarin για δουλειά και σπουδές

Τα προγράμματα εργασίας και σπουδών είναι για ενήλικες που θέλουν να μάθουν κινέζικα mandarin και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία εργασίας ταυτόχρονα.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα κινέζικα mandarin

Τα εξειδικευμένα μαθήματα κινέζικα mandarin είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν κινέζικα mandarin και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.