Η ομάδα μας αποτελείται από ενθουσιώδη άτομα που λατρεύουν τις γλώσσες και την τεχνολογία. Δημιουργήσαμε την καλύτερη ιστοσελίδα για αναζήτηση μαθημάτων ξένων γλωσσών.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την καλύτερη γλωσσική εμπειρία χωρίς αγωνία. Σχεδιάσαμε το site μας για να σας βοηθήσουμε να συγκρίνετε εύκολα χιλιάδες μαθήματα ταυτοχρόνως. Αν θέλετε, μπορείτε να περάσετε ώρες ψάχνοντας μόνος σας την ιστοσελίδα του κάθε φροντιστηρίου. Αν προτιμάτε έναν ευκολότερο τρόπο για να βρείτε μια καλή συμφωνία, μπορούμε να βοηθήσουμε. Το site μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των μαθημάτων έτσι, ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε το καλύτερο μάθημα με μια ματιά.

Στην Language International, θέλουμε να καλυτερεύσουμε την εμπειρία σας και να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το μάθημα ξένης γλώσσας με διασκεδαστικό τρόπο.


Γνωρίστε τους ιδρυτές μας

Karen Ong
Karen Ong

Διευθύνων σύμβουλος

Το πάθος της για τις γλώσσες και τις διαφορετικές κουλτούρες την οδήγησε να ξεκινήσει την Language International. Η Karen είναι ενθουσιώδης με τις γλώσσες και τα ταξίδια, μιλά 6 γλώσσες (και τώρα μαθαίνει γερμανικά, την έβδομή της γλώσσα), και έχει ταξιδέψει σε 6 ηπείρους και σε περισσότερες από 100 πόλεις.

Η Language International είναι η συνέχιση του ενδιαφέροντός της ως προς την διευκόλυνση γλωσσικών και πολιτιστικών ανταλλαγών. Πριν ιδρύσει την Language International, ίδρυσε MyHappyPlanet.com , ένα ομότιμο site σχετικό με γλωσσικές ανταλλαγές. Η Karen είναι κάτοχος MBA από href="http://www.hbs.edu/"> όπου έλαβε το βραβείο Robert F. Jasse.

Simone Reich
Simone Reich Στείλτε ένα email στην Simone »

Υπεύθυνη της ομάδας και μαθητική σύμβουλος (γερμανικά, ισπανικά, γαλλικά, αγγλικά)

Η Simone είναι η υπέυθυνη της συμβουλευτικής ομάδας και συμβουλεύειτους μαθητές μας στα γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά. Γεννήθηκε στη Γερμανία, αλλά έχει ζήσει στην Κολομβία για ένα χρόνο και στην Αίγυπτο για 4 χρόνια.

Κατέχει ένα μάστερ στην ανθρωπολογία, στις σπουδές Λατινικής Αμερικής και την ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Αμβούργου . Είναι επίσης ένα πιστοποιημένη μεταφραστής, διερμηνέας και ανταποκρίτρια ξένων γλωσσών για την ισπανική και γαλλική γλώσσα. Πριν την Language International, εργάστηκε ως εκπαιδευτής προσωπικού PADI στο Νταχάμπ, στην Αίγυπτο.

Michele Bianchini
Michele Bianchini Στείλτε ένα email στον Michele »

Μαθητικός σύμβουλος (Ιταλικά, Γαλλικά, Δανέζικα, Αγγλικά)

Ο Michele συμβουλεύει τους ιταλόφωνους, γαλλόφωνους και δανέζους μαθητές. Μεγάλωσε στη Σαρδηνία, σπούδασε στη Ντιζόν, πήγε στο πανεπιστήμιο της Πίζας, εργάστηκε στην Κοπεγχάγη και τη Μάλτα, και τώρα ζει στο Βερολίνο. Εκτός από ιταλικά, μιλάει γαλλικά και δανέζικα.

Κατέχει πτυχίο τριπλό master στην ευρωπαϊκή Λογοτεχνικό Καλλιέργειες από University of Bologna, University of Thessaloniki και University of Haute Alsace. Κατέχει επίσης πτυχίο στην ευρωπαϊκή λογοτεχνία και σύγχρονες γλώσσες από το Πανεπιστήμιο της Πίζα .

Carla Oller
Carla Oller Στείλτε ένα email στην Carla »

Μαθητική σύμβουλος (πορτογαλικά, ισπανικά)

Η Carla συμβουλεύει τους μαθητές μας στα πορτογαλικά και ισπανικά. Η μητέρα της είναι από την Πορτογαλία και ο πατέρας της από την Ισπανία. Μεγάλωσε στην Ισπανία και σπούδασε στη Βραζιλία.

Κατέχει πτυχίο στην κοινωνική επικοινωνία από το Ανώτατο Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Μπραζίλια - IESB στη Βραζιλία και σπούδασε διαφήμιση και δημόσιες σχέσεις στο πανεπιστήμιο της Girona στην Ισπανία. Πριν Language International, εργάστηκε σε Πληροφορίες Επικοινωνιών, όπου δημιούργησε περιεχόμενο στα αγγλικά, πορτογαλικά, ισπανικά και .

Iliana Pistoli
Iliana Pistoli Στείλτε ένα e-mail στην Ηλιάνα »

Μαθητική σύμβουλος (γαλλικά, ελληνικά, τουρκικά, αγγλικά)

Η Ηλιάνα συμβουλεύει τους γαλλόφωνους, ελληνόφωνους και τουρκόφωνους μαθητές μας. Μεγάλωσε στην Αθήνα και η μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά. Έζησε στο Παρίσι για 4 χρόνια και σπούδασε τουρκική γλώσσα για 4 χρόνια, έτσι μιλάει γαλλικά και τούρκικα άπταιστα.

Κατέχει πτυχίο στα τουρκικά από το href="http://en.uoa.gr/"> . Επίσης κατέχει ένα πτυχίο και ένα μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις και την τουρκική από το Institut National des Langues et Civilisations Orientales O’ στο Παρίσι. Στο παρελθόν έχει εργασθεί για την εταιρεία MyToys , Migreurop , το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες , και τη Διεθνή Αμνηστία .


Η ομάδα μάρκετινγκ μας

Jesse Gildesgame
Jesse Gildesgame

Διευθυντής των στρατηγικών πρωτοβουλιών και συνεργασιών

Ο Jesse επικεντρώνεται σήμερα στην επιχειρηματιακή ανάπτυξη, διαχείρηση περιεχομένου και στην επέκταση του δικτύου των σχολείων ξένων γλωσσών σε όλο τον κόσμο.

Ο Jesse αποφοίτησε από το Bowdoin College με πτυχίο στη φιλοσοφία και τις πολιτικές επιστήμες. Επίσης σπούδασε στο εξωτερικό στο Πανεπιστήμιο του Κέιπ Τάουν στη Νότια Αφρική. Στο κολλέγιο, ο Jesse ήταν μέλος του διοικητικού συμβουλίου 9.11 WBOR και συν-επικεφαλής στο Blogging Buddies, μια online εκπαιδευτική πρωτοβουλία.


Η ομάδα οικονομικών και λογιστικής

Jun Ge
Jun Ge

Πρακτική στο τμήμα Finance & Accounting

Η Jun διαχειρίζεται τους πληρωτέους και εισπρακτέους λογαριασμούς Μιλάει άπταιστα κινεζικά, αγγλικά και ιαπωνικά.

Έχει μεταπτυχιακό στην Αναλογιστική Επιστήμη από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης και πτυχίο στα μαθηματικά και την οικονομική διαχείριση από το DePauw . Έχει εργαστεί στο παρελθόν ως αναλογιστικός αναλυτής για την εταιρεία Sino Life Insurance στο Shenzhen, Κίνα. Έχει επίσης εργαστεί ως αναλυτής στο href="http://www.ing.com/en.htm"> στο Dalian της Κίνας.


Τα γραφεία μας

Βοστώνη222 3rd Street, Suite 3130, Cambridge, Massachusetts, 02142, USA
ΒερολίνοSchönhauser Allee 6/7, 10119, Βερολίνο, Γερμανία