Η ομάδα μας αποτελείται από ενθουσιώδη άτομα που λατρεύουν τις γλώσσες και την τεχνολογία. Δημιουργήσαμε την καλύτερη ιστοσελίδα για αναζήτηση μαθημάτων ξένων γλωσσών.

Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε την καλύτερη γλωσσική εμπειρία χωρίς αγωνία. Σχεδιάσαμε το site μας για να σας βοηθήσουμε να συγκρίνετε εύκολα χιλιάδες μαθήματα ταυτοχρόνως. Αν θέλετε, μπορείτε να περάσετε ώρες ψάχνοντας μόνος σας την ιστοσελίδα του κάθε φροντιστηρίου. Αν προτιμάτε έναν ευκολότερο τρόπο για να βρείτε μια καλή συμφωνία, μπορούμε να βοηθήσουμε. Το site μας παρουσιάζει τα αποτελέσματα των μαθημάτων έτσι, ώστε να μπορέσετε να επιλέξετε το καλύτερο μάθημα με μια ματιά.

Στην Language International, θέλουμε να καλυτερεύσουμε την εμπειρία σας και να σας βοηθήσουμε να σχεδιάσετε το μάθημα ξένης γλώσσας με διασκεδαστικό τρόπο


Γνωρίστε τους ιδρυτές μας

Karen Ong
Karen Ong

Διευθύνων σύμβουλος

Το πάθος της για τις γλώσσες και τις διαφορετικές κουλτούρες την οδήγησε να ξεκινήσει την Language International. Η Karen είναι ενθουσιώδης με τις γλώσσες και τα ταξίδια, μιλά 6 γλώσσες (και τώρα μαθαίνει γερμανικά, την έβδομή της γλώσσα), και έχει ταξιδέψει σε 6 ηπείρους και σε περισσότερες από 100 πόλεις.

Η Language International είναι η συνέχιση του ενδιαφέροντός της ως προς την διευκόλυνση γλωσσικών και πολιτιστικών ανταλλαγών. Πριν ιδρύσει την Language International, ίδρυσε MyHappyPlanet.com , ένα ομότιμο site σχετικό με γλωσσικές ανταλλαγές. Η Karen είναι κάτοχος MBA από όπου έλαβε το βραβείο Robert F. Jasse.

Michael Reich
Michael Reich

Επικεφαλής των οικονομικών υπηρεσιών

Ο Michael μιλάει αγγλικά, γερμανικά και γαλλικά άπταιστα και τώρα μαθαίνει κινέζικα. Γεννήθηκε στη Γερμανία και σπούδασε στη Γαλλία, τη Γερμανία και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Τώρα, επιβλέπει τις πωλήσεις μας και τις χρηματοοικονομικών υπηρεσίες στην Language International.

Πριν την Language International, ίδρυσε UpDown.com , μια εικονική επενδυτική ιστοσελίδα, και ήταν ο ιδιοκτήτης του Spirit Link GmbH, μιας συμβουλευτικής εταιρείας πληροφορικής Ο Michael είναι κάτοχος MBA από το Harvard Business School και πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων από το University of Reutlingen στη Γερμανία και το Reims Σχολή Διοίκησης στη Γαλλία.


Οι ηγέτες μας

Simone Reich
Simone Reich email Simone »

Υπεύθυνη της ομάδας και μαθητική σύμβουλος (γερμανικά, ισπανικά, γαλλικά, αγγλικά)

Η Simone είναι η υπέυθυνη της συμβουλευτικής ομάδας και συμβουλεύειτους μαθητές μας στα γερμανικά, γαλλικά και ισπανικά. Γεννήθηκε στη Γερμανία, αλλά έχει ζήσει στην Κολομβία για ένα χρόνο και στην Αίγυπτο για 4 χρόνια.

Κατέχει ένα μάστερ στην ανθρωπολογία, στις σπουδές Λατινικής Αμερικής και την ψυχολογία από το Πανεπιστήμιο του Αμβούργου . Είναι επίσης ένα πιστοποιημένη μεταφραστής, διερμηνέας και ανταποκρίτρια ξένων γλωσσών για την ισπανική και γαλλική γλώσσα. Πριν την Language International, εργάστηκε ως εκπαιδευτής προσωπικού PADI στο Νταχάμπ, στην Αίγυπτο.

Mathis Pedersen
Mathis Pedersen email Mathis »

Ηγέτης της ομάδας (δανικά, σουηδικά, αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά και κάποια ιταλικά)

Ο Mathis καθοδηγεί την ομάδα συμβούλων μας και είναι επίσης υπεύθυνος για την πρόσληψη νέων συμβούλων φοιτητών. Κατάγεται από τη Δανία, αλλά ο Mathis ζει στο Βερολίνο για 12 χρόνια, μετά από κάποιο διάστημα στο Παρίσι, όπου έμαθε τα γαλλικά. Έχει εκμάθηση γλωσσών για πολλά χρόνια, και βελτιώνει τη γαλλική, ιταλική γλώσσα και μαθαίνει καλύτερα ισπανικά.

Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στις κοινωνικές επιστήμες και την πολιτιστική γεωγραφία από το πανεπιστήμιο Roskilde της Δανίας και επίσης σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Πότσνταμ της Γερμανίας. Ο Mathis εργάζεται για πολλά χρόνια στην εξυπηρέτηση πελατών και την ικανοποίηση του πελάτη ως επικεφαλής ομάδας ή projectmanager.


Οι σύμβουλοι σπουδαστών μας

Fabio Reverdosa Cruz
Fabio Reverdosa Cruz email Fabio »

Σύμβουλος φοιτητών (πορτογαλικά και αγγλικά)

Ο Φάμπιο συμβουλεύει τους σπουδαστές μας από την Πορτογαλία και την Αγγλία. Γεννήθηκε στο Ρίο ντε Τζανέιρο και έχει διδάξει αγγλικά για περισσότερα από 10 χρόνια.

Είναι κάτοχος πτυχίου (με διακρίσεις) στο δίκαιο, έχει μακρόχρονη εμπειρία στην αντιμετώπιση διαφορετικών τύπων επίσημων αγγλικών δοκιμίων και τώρα θέλει να βελτιώσει τις δεξιότητές του στα γερμανικά.

Francine Kloeckner
Francine Kloeckner email Francine »

Σύμβουλος σπουδαστών (Πορτογαλικά, Ιταλικά, Αγγλικά)

H Francine συμβουλεύει τους μαθητές μας από την Πορτογαλία, την Ιταλία και την Αγγλία. Μεγάλωσε στο Πόρτο Αλέγκρε της Βραζιλίας και επίσης έζησε και εργάστηκε στη Γκρενόμπλ της Γαλλίας και στη Ρώμη της Ιταλίας. Εκτός από την πορτογαλική και την ιταλική, μιλάει γαλλικά και λίγο ισπανικά και γερμανικά.

Είναι κάτοχος πτυχίου στην Ιστορία της Τέχνης (με τιμητική διάκριση) από το Ομοσπονδιακό Πανεπιστήμιο του Rio Grande do Sul. Πριν από την ένταξή της στη Διεθνή Γλώσσα, εργάστηκε στο Πόρτο Αλέγκρε και στη Ρώμη, στους τομείς Πολιτισμού, Μουσειολογίας, Τέχνης και Μεταφράσεων και Τουρισμού.

Giorgio Piccirillo
Giorgio Piccirillo email Giorgio »

Σύμβουλος σπουδαστών (Ιταλικά, Ισπανικά, Αγγλικά)

Ο Giorgio συμβουλεύει τους Ιταλούς, Ισπανούς και Αγγλόφωνους μαθητές μας. Μεγάλωσε στο Παλέρμο πριν ζήσει και εργάστηκε στη Βιέννη, στο Μπρίστολ, στη Σεβίλλη και σε διάφορες πόλεις της Νορβηγίας. Μιλά επίσης Γερμανικά και λίγο Γαλλικά.

Είναι πτυχιούχος Διεθνών Σχέσεων και ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό του στη ΔιεθνήΑσφάλεια στο Πανεπιστήμιο του Μπρίστολ, Ηνωμένο Βασίλειο. Πριν από την ένταξή του στη Διεθνή Γλώσσα, εργάστηκε στον τομέα της πολιτικής και της καταπολέμησης της διαφθοράς ως βοηθός και αξιωματικός συνδέσμου μεταξύ άλλων ρόλων .

Iliana Pistoli
Iliana Pistoli email Iliana »

Μαθητική σύμβουλος (γαλλικά, ελληνικά, τουρκικά, αγγλικά)

Η Ηλιάνα συμβουλεύει τους γαλλόφωνους, ελληνόφωνους και τουρκόφωνους μαθητές μας. Μεγάλωσε στην Αθήνα και η μητρική της γλώσσα είναι τα ελληνικά. Έζησε στο Παρίσι για 4 χρόνια και σπούδασε τουρκική γλώσσα για 4 χρόνια, έτσι μιλάει γαλλικά και τούρκικα άπταιστα.

Κατέχει πτυχίο στα τουρκικά από το href=""http://en.uoa.gr/""> . Επίσης κατέχει ένα πτυχίο και ένα μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Σχέσεις και την τουρκική από το Institut National des Langues et Civilisations Orientales O’ στο Παρίσι. Στο παρελθόν έχει εργασθεί για την εταιρεία MyToys , Migreurop , το Ελληνικό Συμβούλιο για τους Πρόσφυγες και τη Διεθνή Αμνηστία .

Kristele Auer
Kristele Auer email Kristele »

Σύμβουλος σπουδαστών (Αγγλικά και Ισπανικά)

Η Kristele συμβουλεύει τους μαθητές μας που μιλάνε Αγγλικά και Ισπανικά. Γεννήθηκε στις ΗΠΑ, μεγάλωσε στο Ελ Σαλβαδόρ, σπούδασε στην Ολλανδία, εργάστηκε στη Γαλλία και το Μπαλί και τώρα ζει στο Βερολίνο. Εκτός από την αγγλική και την ισπανική, μιλάει επίσης γαλλικά και μαθαίνει γερμανικά.

Είναι πτυχιούχος του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων στον Τουρισμό του Πανεπιστημίου Saxion, της Ολλανδίας. Πριν από την ένταξή της στην International Language, εργάστηκε στο Μπαλί σε μια εταιρεία διαχείρισης προορισμών.

Maria Luisa Malheiros
Maria Luisa Malheiros email Malu »

Σύμβουλος φοιτητών (πορτογαλικά, ισπανικά και αγγλικά)

Η Malu συμβουλεύει τους σπουδαστές μας από την Πορτογαλία, την Ισπανία και την Αγγλία. Μεγάλωσε στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας και έζησε επίσης στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο και σήμερα ζει στο Βερολίνο.

Έχει μάθει να μιλάει αγγλικά παίζοντας βιντεοπαιχνίδια ως παιδί και έχει εργαστεί ως καθηγήτρα Αγγλικών κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και των Ολυμπιακών Αγώνων στη Βραζιλία.

Πριν από την ένταξή της στη Διεθνή Γλώσσα, συνεργάστηκε με τον εντοπισμό των βιντεοπαιχνιδιών, καθιστώντας τα παιχνίδια προσβάσιμα για βραζιλιάνους χρήστες.

Matthew Niebes
Matthew Niebes email Matthew »

Σύμβουλος σπουδαστών (Αγγλικά)

Ο Matthew συμβουλεύει τους αγγλόφωνους μαθητές μας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Μεγάλωσε στην πόλη Peachtree, στη Γεωργία στις Ηνωμένες Πολιτείες και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του πρόγραμμα στη Γερμανία.

Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στις αμερικανικές σπουδές του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης και πτυχίο στην ιστορία και στα αγγλικά (με minor στα γερμανικά) από το Πανεπιστήμιο Emory στην Ατλάντα.

Michele Bianchini
Michele Bianchini email Michele »

Εκπαιδευτής και ανώτερος σύμβουλος σπουδαστών (Ιταλικά, Γαλλικά, Δανικά, Αγγλικά)

Ο Michele εκπαιδεύει την ομάδα συμβούλων σπουδαστών μας. Συμβουλεύει επίσης τους Ιταλούς, Γάλλους και Δανόφωνους μαθητές μας. Μεγάλωσε στη Σαρδηνία, σπούδασε στη Ντιζόν, πήγε στο πανεπιστήμιο της Πίζας, εργάστηκε στην Κοπεγχάγη και στη Μάλτα και τώρα ζει στο Βερολίνο. Εκτός από την ιταλική, μιλάει Γαλλικά και Δανικά.

Κατέχει μεταπτυχιακές σπουδές σε Ευρωπαϊκές Λογοτεχνικές Καλλιέργειες από το Πανεπιστήμιο της Μπολόνια, το Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο της Haute Alsace. Κατέχει πτυχίο ευρωπαϊκών λογοτεχνιών και σύγχρονων γλωσσών από το Πανεπιστήμιο της Πίζας.

Milda Mal
Milda Malcyte email Milda »

Σύμβουλος σπουδαστών (Γαλλικά, Ιταλικά, Λιθουανικά, Αγγλικά)

Η Milda συμβουλεύει τους μαθητές μας Γαλλικής, Ιταλικής, Λιθουανικής και Αγγλικής γλώσσας. Μεγάλωσε στο Βίλνιους της Λιθουανίας, αλλά έζησε και σπούδασε στις Βρυξέλλες και στην Ιταλία.

Σπούδασε φιλοσοφία στο πανεπιστήμιο του Βίλνιους για λίγο και κατέχει πτυχίο κατεύθυνσης και οπτικοακουστικών τεχνών από το Lietuvos Muzikos and Teatro akademija στο Βίλνιους. Σπούδασε επίσης σκηνοθεσία στο Centro Sperimentale di Cinematografia στη Ρώμη της Ιταλίας. Πριν από την είσοδό της στην International Language, εργάστηκε σε κινηματογραφικές σειρές ως σκηνοθέτης, AD, βοηθός παραγωγής και επεξεργαστής βίντεο. Στον ελεύθερο χρόνο της, διευθύνει και παράγει ταινίες ντοκιμαντέρ και μυθοπλασίας καθώς και μουσικά βίντεο και άλλο διαφημιστικό περιεχόμενο για επιχειρήσεις και ιδιώτες πελάτες .

Nicole Arevalo
Nicole Arevalo email Nicole »

Σύμβουλος σπουδαστών (ισπανικά, γερμανικά, αγγλικά)

Η Nicole συμβουλεύει τους ισπανόφωνους, γερμανούς και αγγλόφωνους μαθητές μας. Έχει μεγαλώσει στη Χιλή αλλά έχει σπουδάσει και έζησε στη Γερμανία χρόνια.

Είναι επαγγελματίας μεταφράστρια και διερμηνέας από το Universidad de Concepción της Χιλής. Έλαβε επίσης την υποτροφία ISAP-DAAD για ακαδημαϊκή ανταλλαγή στη Λειψία της Γερμανίας. Σήμερα ασχολείται με τη γλωσσολογία των ξένων γλωσσών στο Universität Potsdam. Πριν από την ένταξή της στην International Language, εργάστηκε για 6 χρόνια στο Γραφείο Διεθνών Σχέσεων του Πανεπιστημίου της. Εργάστηκε επίσης σε πωλήσεις στην Alcorp S.A., εταιρεία ιδιοκτησίας στη Χιλή.

Omar Barahona
Omar Barahona email Omar »

Σύμβουλος σπουδαστών (Αγγλικά και Ισπανικά)

Omar συμβουλεύει τους Ισπανούς φοιτητές μας της Λατινικής Αμερικής και της Ισπανίας. Μεγάλωσε στην Ισπανία, σπούδασε στην Ολλανδία, εργάστηκε στις Ηνωμένες Πολιτείες και τώρα ζει στο Βερολίνο. Εκτός από τα αγγλικά και τα ισπανικά, μιλάει γαλλικά και ιταλικά και μαθαίνει γερμανικά.

He holds a Bachelor's degree in Classics from the University of Salamanca, a M.A. in Comparative Indo-European Linguistics from Leiden University and a M.A. in Spanish literature and linguistics from the West Virginia University. Before joining Language International, he was a Teaching Assistant of Spanish at West Virginia University.

Selin Oezen
Selin Oezen email Selin »

Σύμβουλος σπουδαστών (Αγγλικά, Γερμανικά και Τουρκικά)

Η Selin συμβουλεύει τους μαθητές μας που μιλάνε Αγγλικά, Γερμανικά και Τουρκικά. Μεγάλωσε στη Γερμανία, αλλά έζησε και σπούδασε στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία. Η Selin είναι πτυχιούχος Μουσικής από το Πανεπιστήμιο του Chichester και πτυχιούχος Master in Solo Performance από το Guildhall School of Music & Drama στο Λονδίνο.

Πριν από την ένταξή της στη Διεθνή Γλώσσα, η Selin εργάστηκε ως μουσικός και δασκάλα. Διδάσκει ακόμα το Βιολί και τη Βιόλα στον ελεύθερο χρόνο της.

Sem Hoogstrate
Sem Hoogstrate email Sem »

Σύμβουλος σπουδαστών (Γαλλικά, Αγγλικά, Ολλανδικά)

Ο Sem συμβουλεύει τους γαλλόφωνους-αγγλόφωνους και τους ολλανδόφωνους μαθητές μας. Γεννήθηκε στην Ουτρέχτη στην Ολλανδία, αλλά μεγάλωσε στα νοτιοδυτικά της Γαλλίας. Εκτός από Γαλλικά και Ολλανδικά, καταλαβαίνει και μιλάει κάποια Γερμανικά.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (με διακρίσεις) στις αγγλικές σπουδές από το Πανεπιστήμιο Limoges της Γαλλίας και επίσης σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Coventry του Ηνωμένου Βασιλείου. Πριν από τη μετάβασή του στο Βερολίνο και την ένταξή του στο Language International, ήταν καθηγητής Αγγλικών στη Γαλλία και είχε διάφορες θέσεις εργασίας στους τομείς του πολιτισμού, της μετάφρασης και του τουρισμού.

Tamara Smith
Tamara Smith email Tamara »

Σύμβουλος σπουδαστών (Γερμανικά, Αγγλικά)

Η Tamara συμβουλεύει τους γερμανούς και αγγλόφωνους μαθητές μας. Γεννήθηκε στη Γερμανία αλλά μεγάλωσε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τα αγγλικά και τα γερμανικά, καταλαβαίνει και μιλάει μερικά ισπανικά, γαλλικά και αραβικά.

Είναι κάτοχος πτυχίου BA (με τιμητική διάκριση) στα αραβικά και ανθρωπολογίας από τη Σχολή Ανατολικών και Αφρικανικών Σπουδών (Λονδίνο). Πριν από τη μετάβασή της στο Βερολίνο και την ένταξή της στη Διεθνή Γλώσσα, συνεργάστηκε με κοινότητες προσφύγων στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Περού, τα Κατεχόμενα Εδάφη της Παλαιστίνης και το Λάος και εκπαιδεύτηκε στο βρετανικό δίκαιο ασύλου. Τώρα διδάσκει γιόγκα στο Βερολίνο.

Tatiana Dubyanskaya
Tatiana Dubyanskaya email Tatiana »

Σύμβουλος σπουδαστών (Ρωσικά, Πολωνικά, Αγγλικά)

Η Τατιάνα συμβουλεύει τους Ρώσους, Πολωνούς και Αγγλόφωνους φοιτητές μας.Γεννημένη στη Μόσχα, η Τατιάνα αυτοαποκαλείται ταξιδιώτης μεταξύ των πολιτισμών. Έχει διδάξει ινδικές γλώσσες και λογοτεχνίες και έχει πραγματοποιήσει έρευνα στον τομέα της σύγχρονης ινδικής κουλτούρας στο κρατικό πανεπιστήμιο της Μόσχας στη Ρωσία, το Jagiellonian University στην Πολωνία και το Πανεπιστήμιο Jawaharlal Nehru στην Ινδία.

Είναι μια έμπειρη μεταφράστρια και μια παθιασμένη δασκάλα Hindi και Αγγλικών. Μιλάει επίσης κάποια Urdu και Bangla, δημοσιεύει ερευνητικά έγγραφα και δημοσιεύσεις ιστολογίων στα αγγλικά και τα ρωσικά και ελπίζει να γίνουν πιο ευέλικτα στα γερμανικά και τα πολωνικά .

Yaroslav Akimov
Yaroslav Akimov email Yaroslav »

Σύμβουλος σπουδαστών (Κινέζικα, Ρωσικά, Γερμανικά, Αγγλικά)

Ο Yaroslav συμβουλεύει τους μαθητές μας από την Κίνα, την Ρωσία και την Αγγλία. Μεγάλωσε στη Ρωσία και μιλάει κινεζικά και γερμανικά με ευχέρεια. Στον ελεύθερο χρόνο του, διδάσκει κινέζους στους ενδιάμεσους και προχωρημένους μαθητές.

Είναι υποψήφιος διδάκτορας στην κινεζική γλωσσολογία στο Πανεπιστήμιο του Trier στη Γερμανία. Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα (με διακρίσεις) στις σπουδές της Ανατολικής Ασίας από το Freie Universität Berlin και πτυχίο (με τιμητική διάκριση) στην κινεζική φιλολογία από το κρατικό πανεπιστήμιο της Μόσχας. Έλαβε υποτροφίες από την Καθολική Ακαδημαϊκή Υπηρεσία Ανταλλαγής (KAAD) το 2013 και το Πανεπιστήμιο Πεκίνο το 2010.


Η ομάδα μάρκετινγκ μας

Camila Onodera
Camila Onodera

Διαχειριστής έργου

Η Camila διαχειρίζεται τα εσωτερικά μας έργα και το περιεχόμενο. Είναι Βραζιλίας, μεγάλωσε στο Σάο Πάολο και αγαπά την εκμάθηση νέων γλωσσών: σπούδασε αγγλικά, ιαπωνικά, ιταλικά, ισπανικά και γερμανικά.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη διαχείριση μόδας και αισθητικής από το πανεπιστήμιο του Σάο Πάολο και πτυχίο στη διαφήμιση και το μάρκετινγκ από το πανεπιστήμιο Presbiteriana Mackenzie. Πριν από την ένταξή της στην International Language, εργάστηκε ως Community Manager και στην Εξυπηρέτηση Πελατών της Procter & Gamble και ως Art Director της Editora Abril στη Βραζιλία.

Matthew Niebes
Matthew Niebes

Σύμβουλος σπουδαστών (Αγγλικά)

Ο Matthew συμβουλεύει τους αγγλόφωνους μαθητές μας από τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία, την Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία. Μεγάλωσε στην πόλη Peachtree, στη Γεωργία στις Ηνωμένες Πολιτείες και ολοκλήρωσε το μεταπτυχιακό του πρόγραμμα στη Γερμανία.

Κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα στις αμερικανικές σπουδές του Πανεπιστημίου της Χαϊδελβέργης και πτυχίο στην ιστορία και στα αγγλικά (με minor στα γερμανικά) από το Πανεπιστήμιο Emory στην Ατλάντα.


Η ομάδα χρηματοοικονομικών και λογιστικών μας

Marcis Bokmanis
Marcis Bokmanis

Οικονομικός διευθυντής

Ο Marcis διαχειρίζεται τους πληρωτέους και εισπρακτέους λογαριασμούς της Language International. Μεγάλωσε στη Ρίγα της Λετονίας και πρόσφατα μετακόμισε στο Βερολίνο της Γερμανίας. Μιλάει αγγλικά, λετονικά, ρωσικά, αλλά και λίγο Γερμανικά.

Το 2007, ο Marcis αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο της Λετονίας στη Ρίγα με πτυχίο οικονομικών. Πριν από την είσοδό του στην International Language, ήταν αναλυτής αναφορών στην AS DNB Banka στη Ρίγα και λογιστής στην Reverta, μια εταιρεία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων που έπληξε τη Ρίγα. Στον ελεύθερο χρόνο του, ο Marcis απολαμβάνει μεγάλες αποστάσεις.

Siri Amanda Rääf
Siri Amanda Rääf

Junior Finance manager

Ο Siri μεγάλωσε στη Στοκχόλμη της Σουηδίας. Μιλάει σουηδικά, αγγλικά και πρόσφατα άρχισε να μαθαίνει γερμανικά.

Πριν από τη μετάβαση στο Βερολίνο το 2018 έζησε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας για επτά χρόνια. Στη Μελβούρνη παρακολούθησε το Bachelor of Business (Λογιστική) και εργάστηκε κατά τη διάρκεια των σπουδών της ως Υπεύθυνος Πληρωμής Λογαριασμών.

Πριν από την πρόσληψή της στην International Language, ήταν διαχειριστής λογιστικής στην Audible GmbH. Τώρα διαχειρίζεται τους λογαριασμούς Γλώσσας Διεθνής πληρωτέοι και αποδεκτοί μαζί με τον Marcis.


You?

Want to see your face here?

We're a fast-growing start-up and we're eager to connect with exceptional individuals who might be interested in joining our team.

If you are energized by our mission of changing the way people find and discover life-changing immersion programs, we'd love to hear from you. Drop us a line at [email protected].


Our office

BerlinSchönhauser Allee 6/7, 10119, Berlin, Germany