Οι 3 καλύτερες σχολές ελληνικής γλώσσας ελληνικών στην Αθήνα το 2019 (από 96 €)

Σχολές ελληνικής γλώσσας στην Αθήνα με πρόσφατες κριτικές

Alexandria Institute

Συνάντησα για πρώτη φορά το Ινστιτούτο Αλεξάνδρεια καθηγητές σε μαθήματα μέσω Skype, και έχω βελτιωθεί πραγματικά τις ικανότητές μου.Στη συνέχεια, παρακολούθησα ένα μάθημα γλώσσας 2 εβδομάδες στην Πάρο, και έχω σταθερό ό, τι έχω μάθει στο παρελθόν,... more

Center of Greek Language & Culture Alexander the Great - Athens

Μου άρεσε η ποιότητα των καθηγητών και τους προδιάθεση να σας κάνει να μάθετε και το πάθος του διδασκαλία σας να δείτε τα πρόσωπά τους κατά τη διάρκεια όλο το πρωί. Ειδική μνεία για την Μαρία. Η τοποθεσία είναι αρκετά περίεργη - είναι μία μικρή... more


Ελληνικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα ελληνικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα ελληνικών

Τα γενικά μαθήματα στα ελληνικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην ελληνικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα ελληνικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα ελληνικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ελληνικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή ελληνικών.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα ελληνικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα ελληνικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν ελληνικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.