Δημοφιλείς προορισμοί στη Γαλλία

Παρίσι
μάθετε Γαλλικά
Παρίσι

12 σχολές, 164 κύκοι σπουδών πηγένετε

Νίκαια
μάθετε Γαλλικά
Νίκαια

6 σχολές, 109 κύκοι σπουδών πηγένετε

Νίκαια
Aix-en-Provence
Antibes
Cannes
Δείτε όλες τις περιφέρειες στο Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή »
Παρίσι
Nanterre

Nanterre

3 σχολές

Courbevoie

Courbevoie

3 σχολές

Vincennes

Vincennes

1 σχολή

Brest
Rennes
Βαν

Βαν

1 σχολή

Λυών
Grenoble

Grenoble

1 σχολή

Villeurbanne

Villeurbanne

1 σχολή

Βαλένς

Βαλένς

1 σχολή

Μονπελιέ
Saint-Laurent-de-Cerdans

Saint-Laurent-de-Cerdans

1 σχολή, 4 κύκοι σπουδών

Perpignan

Perpignan

3 σχολές

Δείτε όλες τις περιφέρειες στη Γαλλία »

Γαλλικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα γαλλικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα γαλλικών

Τα γενικά μαθήματα στα γαλλικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην γαλλικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα γαλλικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα γαλλικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν γαλλικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα γαλλικών για προετοιμασία εξετάσεων

γαλλικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για γαλλικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα γαλλικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα γαλλικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν γαλλικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή γαλλικών.

Εκπαίδευση Καθηγητών

Μαθήματα εκπαιδευτικής κατάρτισης εκαπιδευτικών στα γαλλικών

Τα μαθήματα γαλλικά για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών είναι για τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία γαλλικά στο εξωτερικό. Υπάρχει μια τεράστια ζήτηση για ειδικευμένους καθηγητές γαλλικά σε όλο τον κόσμο με ευκαιρίες απασχόλησης σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα γαλλικά

Επαγγελματικά μαθήματα γαλλικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν γαλλικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Μελέτη και έργο

Μαθήματα γαλλικά για δουλειά και σπουδές

Τα προγράμματα εργασίας και σπουδών είναι για ενήλικες που θέλουν να μάθουν γαλλικά και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία εργασίας ταυτόχρονα.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα γαλλικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα γαλλικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν γαλλικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.


Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Έχετε απορίες; Λάβετε απαντήσεις από τους συμβούλους σπουδών μας και το προσωπικό του Language International και από προηγούμενους μαθητές.

Δείτε τη μετάφραση

"One of our students, an Italian national would like to know if she still need to get a visa to be able to study in Paris."

With an Italian nationality, the two girls do not need a visa. Italy and France are part of the European Union with no frontier limitations between countries.
Αυτή ήταν χρήσιμη; Ναι
Δείτε τη μετάφραση

"How many course hours do the government requires to get a visa?"

باسم الصاوي , σπουδαστή από Σαουδική Αραβία
Usually, government ask for a 20 hours course as a minimum.
Αυτή ήταν χρήσιμη; Ναι
Δείτε τη μετάφραση

"First of all, the student wants to make sure it is no problem for that he has the Palestinian nationality and carries an Egyptian passport. More importantly, can you also send an invitation letter to support his visa application (apart from the letter of acceptance)?"

You can tell the student that it is absolutely no problem for him to be a Palestinian, on the contrary. Regarding the invitation letter, has it to be sent by the school or by the familly he will stay with.
Αυτή ήταν χρήσιμη; Ναι
Δείτε τη μετάφραση

"What else is usually required by the Embassy when applying for visa?"

هدى حمودي الطائي , σπουδαστή από Iraq
The passport number is usually required by the embassies.
Αυτή ήταν χρήσιμη; Ναι