Οι 5 καλύτερες σχολές γαλλικής γλώσσας γαλλικών στη Λυών το 2020 (από 30 €)

Σχολές γαλλικής γλώσσας στη Λυών με πρόσφατες κριτικές

ALPADIA - Language Schools Lyon

Μου άρεσε τις παροχές, την τοποθεσία, αλλά νομίζω ότι το υλικό και μέθοδος, κακή. Ο δάσκαλος ήταν καλή, αλλά aspected πολύ περισσότερο. Aspected το μάθημα ήταν πολύ πιο intensif, επειδή ο δάσκαλος ας μιλήσω όμως αυτή δεν διορθωθεί. more

ALPADIA - Language Schools Lyon

Πέρασα 4 εβδομάδες σε ALPADIA Λυών και μου άρεσε πραγματικά οι εκπαιδευτικοί σε γενικές γραμμές. Είχα 6 διαφορετικούς δασκάλους γιατί μετακόμισα σε άλλο επίπεδο την δεύτερη εβδομάδα και επίσης οι δάσκαλοι περιστροφή από χρόνο σε χρόνο, η οποία... more


Γαλλικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα γαλλικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα γαλλικών

Τα γενικά μαθήματα στα γαλλικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην γαλλικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα γαλλικών για προετοιμασία εξετάσεων

γαλλικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για γαλλικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα γαλλικά

Επαγγελματικά μαθήματα γαλλικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν γαλλικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα γαλλικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα γαλλικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν γαλλικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.