Σχολές γαλλικής γλώσσας στη Λυών

Σχολές γαλλικής γλώσσας στη Λυών με πρόσφατες κριτικές

Institut Lyonnais

Αυτό το σχολείο είναι πολύ μικρό, αλλά για εξάσκηση της γλώσσας, είναι το ιδανικό μέρος. Οι δάσκαλοι ήταν πολύ καλή, μπορείτε να ζητήσετε ό, τι θέλετε και κάτι που δεν καταλαβαίνετε. Μιλήσαμε πολύ και αυτό βοήθησε να μάθουν μια γλώσσα πιο... more

Institut Lyonnais

Τάξεις: Ήταν ενδιαφέρουσα και έκανα μια μάθουν πολλά νέα πράγματα. Οι εκπαιδευτικοί μιλούσαν πολύ και αυτό ήταν μεγάλη για μένα, αφού αποφάσισε να πάει στη Γαλλία, κυρίως προκειμένου να βελτιωθεί η άκουσμα μου. Απλά θα ήθελα μια μεγαλύτερη εστίαση... more


Γαλλικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα γαλλικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα γαλλικών

Τα γενικά μαθήματα στα γαλλικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην γαλλικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα γαλλικών για προετοιμασία εξετάσεων

γαλλικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για γαλλικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα γαλλικά

Επαγγελματικά μαθήματα γαλλικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν γαλλικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα γαλλικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα γαλλικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν γαλλικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.