Οι 4 καλύτερες σχολές γαλλικής γλώσσας γαλλικών Στην Toulouse το 2024 (από 330 €)

Σχολές γαλλικής γλώσσας Στην Toulouse με πρόσφατες κριτικές

Langue Onze Toulouse

Η Τουλούζη είναι μια όμορφη ιστορική πόλη, πολύ καλά με τα πόδια, καλά εστιατόρια. Βρήκα ένα ευχάριστο διαμέρισμα 10 λεπτά με τα πόδια από το σχολείο. Το Langue Onze βρίσκεται σε κεντρική τοποθεσία στη γειτονιά Carmes, όμορφο παλαιότερο κτίριο,... more

Langue Onze Toulouse

Αν και παρακολούθησα μόνο 2 εβδομάδες αυτό μου έδωσε ένα καλό ενθάρρυνση για να συνεχίσουν μου προσπάθεια για να βελτιώσουν τις γνώσεις μου της γαλλικής γλώσσας. Δεν είχα την εμπειρία κάτι που δεν μου άρεσε. more


Γαλλικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα γαλλικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα γαλλικών

Τα γενικά μαθήματα στα γαλλικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην γαλλικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα γαλλικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα γαλλικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν γαλλικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα γαλλικών για προετοιμασία εξετάσεων

γαλλικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για γαλλικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα γαλλικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα γαλλικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν γαλλικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.