Οι 3 καλύτερες σχολές ολλανδικής γλώσσας ολλανδικών Στο Amsterdam το 2019 (από 517 €)

Σχολές ολλανδικής γλώσσας Στο Amsterdam με πρόσφατες κριτικές

Language Corner

Δάσκαλος προετοιμασμένη και διασκεδαστική, καινοτόμος μέθοδος μελέτης, ενδιαφέρουσα βραδιά pub, τοποθεσία σχολείο πάρα πολύ περιφερειακή more


Ολλανδικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα ολλανδικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα ολλανδικών

Τα γενικά μαθήματα στα ολλανδικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην ολλανδικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα ολλανδικών για προετοιμασία εξετάσεων

ολλανδικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για ολλανδικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα ολλανδικά

Επαγγελματικά μαθήματα ολλανδικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ολλανδικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα ολλανδικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα ολλανδικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν ολλανδικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.