Δημοφιλής προορισμοί

Μαθήματα ολλανδικών Στο Amsterdam με την  Language International
μάθετε Ολλανδικά
Amsterdam

3 σχολές, 26 κύκοι σπουδών πηγένετε

Μαθήματα ολλανδικών Στο Rotterdam με την  Language International
μάθετε Ολλανδικά
Rotterdam

2 σχολές, 24 κύκοι σπουδών πηγένετε

Μαθήματα ολλανδικών Στο Eindhoven με την  Language International
μάθετε Ολλανδικά
Eindhoven

1 σχολή, 22 κύκοι σπουδών πηγένετε

Ολλανδικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα ολλανδικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα ολλανδικών

Τα γενικά μαθήματα στα ολλανδικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην ολλανδικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα ολλανδικών για προετοιμασία εξετάσεων

ολλανδικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για ολλανδικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα ολλανδικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα ολλανδικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ολλανδικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή ολλανδικών.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα ολλανδικά

Επαγγελματικά μαθήματα ολλανδικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ολλανδικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα ολλανδικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα ολλανδικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν ολλανδικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.