Οι 5 καλύτερες σχολές αραβικής γλώσσας αραβικών στο Κάιρο το 2019 (από 47 €)

Σχολές αραβικής γλώσσας στο Κάιρο με πρόσφατες κριτικές

Ahlan Arabic Centre Cairo

Ο χρόνος μου εδώ στο Κάιρο είναι καταπληκτική. Είμαι έχοντας Αραβικά μαθήματα το πρωί, είναι ένα προς ένα, επειδή δεν υπήρχε κανείς άλλος στο δικό μου επίπεδο και ως εκ τούτου, είναι πολύ εντατική, και το απόγευμα έχουμε κάθε μέρα διαφορετικές... more


Αραβικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα αραβικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα αραβικών

Τα γενικά μαθήματα στα αραβικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην αραβικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα αραβικών για προετοιμασία εξετάσεων

αραβικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για αραβικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα αραβικά

Επαγγελματικά μαθήματα αραβικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν αραβικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα αραβικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα αραβικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν αραβικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.