Οι 6 καλύτερες σχολές αραβικής γλώσσας αραβικών στο Αμμάν το 2019 (από 81 €)

Σχολές αραβικής γλώσσας στο Αμμάν με πρόσφατες κριτικές

Ahlan World Jordan

Καλή διδασκαλία από τους εκπαιδευτικούς το επαγγελματικό και φιλικόΚαλό επίπεδο δοκιμών, έτσι ώστε η τοποθέτηση σε τάξεις που ήταν σχετικόΜαθήματα να μην μεγάλο ώστε υπήρχε χρόνος για να μιλήσουμεΧρηστή διοίκηση επίσης της apartement φοιτητήςΔεν του... more

Al Thuraya Arabic Language Center

Είχα μια πολύ καλή εμπειρία με αυτή την εγκατάσταση. Αυτό το Ίδρυμα ανταποκρίθηκε σε όλες τις προσδοκίες μου. Είχαν ένα καλό επίπεδο των δασκάλων και έλαβα πολύ καλή εξυπηρέτηση από την ομάδα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εξαιρετικά Δρ Moussa και την... more


Αραβικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα αραβικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα αραβικών

Τα γενικά μαθήματα στα αραβικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην αραβικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα αραβικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα αραβικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν αραβικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή αραβικών.

Μελέτη και έργο

Μαθήματα αραβικά για δουλειά και σπουδές

Τα προγράμματα εργασίας και σπουδών είναι για ενήλικες που θέλουν να μάθουν αραβικά και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία εργασίας ταυτόχρονα.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα αραβικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα αραβικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν αραβικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.