Δημοφιλής προορισμοί

Μαθήματα τούρκικων Στην Istanbul με την  Language International
μάθετε Τουρκικά
Istanbul

4 σχολές, 35 κύκοι σπουδών πηγένετε

Μαθήματα τούρκικων Στο Izmir με την  Language International
μάθετε Τουρκικά
Izmir

3 σχολές, 13 κύκοι σπουδών πηγένετε

Μαθήματα τούρκικων Στο Antalya με την  Language International
μάθετε Τουρκικά
Antalya

2 σχολές, 9 κύκοι σπουδών πηγένετε

Τουρκικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα τούρκικων ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα τούρκικων

Τα γενικά μαθήματα στα τουρκικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην τουρκικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα τούρκικων για προετοιμασία εξετάσεων

τουρκικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για τουρκικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα τούρκικων για επαγγελματίες

Τα μαθήματα τούρκικων ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν τουρκικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή τούρκικων.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα τουρκικά

Επαγγελματικά μαθήματα τούρκικων είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν τουρκικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα τούρκικων

Τα εξειδικευμένα μαθήματα τούρκικων είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν τουρκικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.