Οι 2 καλύτερες σχολές ισπανικής γλώσσας ισπανικών στο Σαν Σεμπαστιάν το 2024 (από 175 €)

Ισπανικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα ισπανικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα ισπανικών

Τα γενικά μαθήματα στα ισπανικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην ισπανικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα ισπανικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα ισπανικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν ισπανικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Εκπαίδευση Καθηγητών

Μαθήματα εκπαιδευτικής κατάρτισης εκαπιδευτικών στα ισπανικών

Τα μαθήματα ισπανικά για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών είναι για τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία ισπανικά στο εξωτερικό. Υπάρχει μια τεράστια ζήτηση για ειδικευμένους καθηγητές ισπανικά σε όλο τον κόσμο με ευκαιρίες απασχόλησης σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα ισπανικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα ισπανικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν ισπανικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.