Οι 13 καλύτερες σχολές ισπανικής γλώσσας ισπανικών στη Σαλαμάνκα το 2024 (από 35 €)

Σχολές ισπανικής γλώσσας στη Σαλαμάνκα με πρόσφατες κριτικές

Berceo Salamanca Spanish school

Οι δάσκαλοι είναι καλοί. Μου μιλούσαν ευγενικά κάθε μέρα και ανησυχούσαν για μένα. Μου έδωσαν πολλές νέες πληροφορίες. Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε είναι το επίπεδο της τάξης. Προσωπικά, έχω μάθει ισπανικά και γνωρίζω ήδη βασικούς γραμματικούς... more

Don Quijote: Salamanca

Ήμουν στην τάξη των ισπανικών άνω των 50 και βρήκα ότι η όλη εμπειρία ήταν υπέροχη! Οι τάξεις ήταν μικρές και οι δάσκαλοι εξαιρετικοί. Ολόκληρη η ομάδα πηδούσε πολύ καλά και μετά το μάθημα πηγαίναμε συχνά για μεσημεριανό γεύμα μαζί ή για περιηγήσεις... more


Ισπανικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα ισπανικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα ισπανικών

Τα γενικά μαθήματα στα ισπανικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην ισπανικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα ισπανικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα ισπανικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν ισπανικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα ισπανικών για προετοιμασία εξετάσεων

ισπανικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για ισπανικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα ισπανικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα ισπανικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ισπανικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή ισπανικών.

Εκπαίδευση Καθηγητών

Μαθήματα εκπαιδευτικής κατάρτισης εκαπιδευτικών στα ισπανικών

Τα μαθήματα ισπανικά για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών είναι για τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία ισπανικά στο εξωτερικό. Υπάρχει μια τεράστια ζήτηση για ειδικευμένους καθηγητές ισπανικά σε όλο τον κόσμο με ευκαιρίες απασχόλησης σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα ισπανικά

Επαγγελματικά μαθήματα ισπανικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ισπανικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα ισπανικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα ισπανικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν ισπανικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.