Οι 2 καλύτερες σχολές ισπανικής γλώσσας ισπανικών Στην Almería το 2024 (από 75 €)

Σχολές ισπανικής γλώσσας Στην Almería με πρόσφατες κριτικές

ALMERIA SPANISH SCHOOL

Η εμπειρία μου ήταν λίγο ανάμεικτη. Η Amaya ήταν πολύ ωραία, έκανε μια ωραία περιοδεία στην Αλμερία και εξήγησε πολλά. Αλλά καθώς δεν υπήρχαν άλλοι μαθητές, ο φίλος μου και εγώ έπρεπε να συμμετάσχουμε σε μια τάξη. Τα επίπεδά μας είναι πολύ... more

ALMERIA SPANISH SCHOOL

Παρόλο που μας είπαν από το Language International ότι το σχολείο θα μπορούσε να εξυπηρετήσει τον σύζυγό μου, έναν αρχάριο, και εμένα, έναν μέσο μαθητή, φτάσαμε να ανακαλύψουμε ότι υπήρχε μια τάξη που διδάσκει σε επίπεδο Β1 έως Β2. Αποφασίσαμε να το... more


Ισπανικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα ισπανικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα ισπανικών

Τα γενικά μαθήματα στα ισπανικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην ισπανικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα ισπανικών για προετοιμασία εξετάσεων

ισπανικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για ισπανικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα ισπανικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα ισπανικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ισπανικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή ισπανικών.