TEC SEVILLA SPANISH COURSES

C / San Juan de Dios 12, bj, Seville, Andalucia 41005, Spain
courses

Μαθημάτων

TEC SEVILLA SPANISH COURSES διαθέτει τους παρακάτω τύπου κύκλου σπουδών

school
photos

Φωτογραφίες

  • Άλλο 1/5
  • Classes at TEC SEVILLA SPANISH COURSES 2/5
  • Δραστηριότητες που παρέχονται στην TEC SEVILLA SPANISH COURSES 3/5
  • TEC SEVILLA SPANISH COURSES 4/5
  • 1 - προς - 1 αίθουσες στηνTEC SEVILLA SPANISH COURSES 5/5
reviews

Κριτικές

100% προτείνετε

με βάση μία κριτική
5 αστέρια
1
4 αστέρια
0
3 αστέρια
0
2 αστέρια
0
ένα αστέρι
0
Ποιότητα διδασκαλίας
Εγκαταστάσεις σχολής
Κοινωνικές δραστηριότητες
Τοποθεσία σχολής

"Excellent culture-based language course"

Mark Justin Mayerson, σπουδαστής από Βέλγιο

The teachers were good, explaining the Sevillian way of pronouncing and going over a lot of grammar in a short amount of time. The director took over the class for the last day and we concentrated on discussing pieces of art in the Fine Arts Museum. Then later in the day she took us on a tour of all the places in Sevilla where a Cervantes novella took place.
The school is easily reached by bus. Facilities clean and comfortable.

Διαβάστε περισσότερα...

Η αξιολόγησή μου για αυτή τη σχολή

Ποιότητα διδασκαλίας
Εγκαταστάσεις σχολής
Κοινωνικές δραστηριότητες
Τοποθεσία σχολής
Ημερομηνία σπουδών
15 Jan 2024 - 19 Jan 2024
Θα προτείνεις αυτή τη σχολή;
Ναι
Αυτός είναι ένας επαληθευμένος έλεγχος. Αυτός ο μαθητής έχει κάνει κράτηση σ'ένα μάθημα σε αυτό το σχολείο μέσω του Language International.
visa

Υποστήριξη βίζας

Δεν μπορούμε να υποβάλουμε αίτηση για βίζα για λογαριασμό των σπουδαστών. Ωστόσο, η σχολή μπορεί να σας προμηθεύσει με όλα τα έγγραφα που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε την αίτηση βίζας.

Το γράμμα αποδοχής θα σταλεί ταχυδρομικώς στη διεύθυνση κατοικίας σας χωρίς χρέωση.

Πτήσεις και μεταφορά αεροδρομίου

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Σεβίλλη based on your budget, schedule and preferences.

Ασφάλεια ταξιδίου

Σπουδάστε στο εξωτερικό χωρίς προβλήματισμούς με την ασφάλεια υγείας και προσωπικής κάλυψης της Language International. Όταν πραγματοποιείτε κράτηση κύκλου σπουδών με μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποκτήσετε ένα διεθνές σχέδιο ασφάλισης που δεν καλύπτει μόνο το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης, αλλά και την απώλεια των προσωπικών σας αντικειμένων. Πρέπει να κάνετε κράτηση για την ασφάλεια σας εκ των προτέρων κατά την εγγραφή σας.

Μάθετε περισσότερα για το ασφαλιστικό μας σχέδιο »

Διαβάστε περισσότερα...
map

Χάρτης

C / San Juan de Dios 12, bj
Seville
Andalucia 41005
Spain

Τοποθεσία σχολής

Η Σεβίλλη βρίσκεται στη νοτιοανατολική Ισπανία. Είναι η πρωτεύουσα της Ανδαλουσίας και βρίσκεται το κέντρο της κυβέρνησης και του κοινοβουλίου της Αυτόνομης Κοινότητας. Έχει περισσότερους από 700.000 κατοίκους. Η πόλη της Σεβίλλης βρίσκεται στην κοιλάδα του ποταμού Γουαδαλκιβίρ, η οποία διέρχεται μέσω της πόλης. Το λιμάνι της Σεβίλλης διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στο εμπόριο μεταξύ Ισπανίας και Αμερικής και παραμένει σήμερα ως ένα από τα πιο ενεργά ποτάμια ποταμών σε ολόκληρη την Ιβηρική Χερσόνησο. Το TEC SEVILLA Academy βρίσκεται στην πιο εκτεταμένη πανεπιστημιακή, επιχειρηματική και εμπορική περιοχή της Σεβίλλης. Εξαιρετικά συνδεδεμένο, με γραμμή μετρό, τραμ και πολυάριθμες γραμμές λεωφορείων. Επιπλέον, βρίσκεται δεκαπέντε λεπτά με τα πόδια από το ιστορικό κέντρο.

questions

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Έχετε απορίες; Λάβετε απαντήσεις από τους συμβούλους σπουδών μας και το προσωπικό του TEC SEVILLA SPANISH COURSES και από προηγούμενους μαθητές.

Κάντε μια ερώτηση
Προβολή τιμών