D&R Native English

Diagonal Paraguay 458, Santiago, Región Metropolitana, Santiago, Chile
courses

Μαθήματα !of

Αγγλικά
school
have-questions

Έχετε απορίες;

Ζητήστε πληροφορίες
owner

Συνεργάζεστε με το D&R Native English;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο D&R Native English, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

Manage my school profile »
photos

Φωτογραφίες

  • D&R Native English 1/3
  • D&R Native English 2/3
  • D&R Native English 3/3
map

Χάρτης

Diagonal Paraguay 458, Santiago, Región Metropolitana
Santiago

Chile

Τοποθεσία σχολής

Μάθετε πώς προφέρεται
Η D & R Native English είναι σχολή αγγλικής γλώσσας στο Σαντιάγκο της Χιλής. Το σχολείο προσφέρει μαθήματα αγγλικής γλώσσας σε μαθητές που θέλουν να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους στην ομιλία, τη γραφή και την ανάγνωση στα αγγλικά.

Στην 'Native English' έχουμε μια βρετανική-χιλιανή ταυτότητα, επειδή έχουμε προσωπικές σχέσεις τόσο με πολιτισμούς όσο και με γλώσσες. Αυτό μας επέτρεψε να δημιουργήσουμε μια αξιόπιστη και στενή σχέση με τους μαθητές μας, η οποία μας επιτρέπει να προσφέρουμε συγκεκριμένες λύσεις και απαντήσεις.

Αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το "Native English" μετά από 10 χρόνια διδασκαλίας σε διάφορες εταιρείες και ιδρύματα όπως οι AFP Habitat, Universidad Adolfo Ibañez, D & S / Walmart Χιλή, Emasa / Bosch, IMS Chile, Metso Chile, Deutsche Bank και Banco de Chile. Ο κύριος στόχος μας είναι να προσφέρουμε το ίδιο πρότυπο στο ευρύ κοινό, αλλά σε μια λιγότερο επίσημη ατμόσφαιρα που μας δίνει περισσότερη ελευθερία να αντιμετωπίζουμε διαφορετικά θέματα και θέματα. Στο ρόλο μας ως καθηγητών και διευθυντών στο "Native English", θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα δεσμό εμπιστοσύνης με τους μαθητές, δουλεύοντας άμεσα με καθέναν από αυτούς, υπόσχοντάς τους μια σοβαρή και επαγγελματική υπηρεσία.

questions

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Έχετε απορίες; Λάβετε απαντήσεις από τους συμβούλους σπουδών μας και το προσωπικό του D&R Native English και από προηγούμενους μαθητές.

Κάντε μια ερώτηση