Be Smart Language School

310/312 Witan Gate West, Milton Keynes, South East MK9 1EJ, UK
courses

Μαθήματα !of

Αγγλικά
Γαλλικά
Γερμανικά
Ιταλικά
school
nearby

Σχολές !the Αγγλικά κοντά !in Be Smart Language School

have-questions

Έχετε απορίες;

Ζητήστε πληροφορίες
owner

Συνεργάζεστε με το Be Smart Language School;

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή διευθυντής στο Be Smart Language School, εγγραφείτε τώρα για δωρεάν εργαλεία, που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιώσετε την καταχώρισή σας, να ενθαρρύνετε νέες κριτικές και να απαντήσετε σε σχολιαστές.

Manage my school profile »
photos

Φωτογραφίες

  • Be Smart Language School 1/5
  • Be Smart Language School 2/5
  • Be Smart Language School 3/5
  • Be Smart Language School 4/5
  • Be Smart Language School 5/5
map

Χάρτης

310/312 Witan Gate West
Milton Keynes
South East MK9 1EJ
UK

Τοποθεσία σχολής

Το Be Smart School βρίσκεται στο φωτεινό σπίτι, ένα μοντέρνο και ζωντανό επιχειρηματικό κέντρο στο Central Milton Keynes, κοντά σε μία από τις δημοφιλέστερες περιοχές της πόλης, το Hub. Είμαστε στην καρδιά της επιχειρηματικής περιοχής Central Milton Keynes, κοντά σε στάσεις λεωφορείων, εστιατόρια, καφετέριες, σούπερ μάρκετ και σε κοντινή απόσταση από το εμπορικό κέντρο, ώστε να εξασφαλίσουμε ότι όλοι οι μαθητές μας μπορούν εύκολα να έρθουν στο σχολείο μας και να απολαύσουν τα μαθήματα ξένων γλωσσών.

Το Hub είναι ένα φανταστικό μέρος που προσφέρει μια ποικιλία από μπαρ, εστιατόρια, ξενοδοχεία και χώρους για τον τρόπο ζωής και είναι ακριβώς γύρω από τη γωνία. Το εμπορικό κέντρο Milton Keynes - Το Κέντρο: MK - είναι επίσης πολύ κοντά, έτσι οι μαθητές μας μπορούν να απολαύσουν τα ψώνια μετά τα μαθήματά τους.

questions

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Έχετε απορίες; Λάβετε απαντήσεις από τους συμβούλους σπουδών μας και το προσωπικό του Be Smart Language School και από προηγούμενους μαθητές.

Κάντε μια ερώτηση