Amistad Abroad

Amistad Abroad, Jacó, Puntarenas, Costa Rica
courses

Μαθημάτων

Amistad Abroad διαθέτει τους παρακάτω τύπου κύκλου σπουδών

school
photos

Φωτογραφίες

  • Amistad Abroad 1/6
  • Amistad Abroad 2/6
  • Amistad Abroad 3/6
  • Amistad Abroad 4/6
  • Amistad Abroad 5/6
  • Amistad Abroad 6/6
visa

Υποστήριξη βίζας

Δεν μπορούμε να υποβάλουμε αίτηση για βίζα για λογαριασμό των σπουδαστών. Ωστόσο, η σχολή μπορεί να σας προμηθεύσει με όλα τα έγγραφα που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε την αίτηση βίζας.

Το γράμμα αποδοχής θα σταλεί ταχυδρομικώς στη διεύθυνση κατοικίας σας χωρίς χρέωση.

Πτήσεις και μεταφορά αεροδρομίου

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Jacó based on your budget, schedule and preferences.

Ασφάλεια ταξιδίου

Σπουδάστε στο εξωτερικό χωρίς προβλήματισμούς με την ασφάλεια υγείας και προσωπικής κάλυψης της Language International. Όταν πραγματοποιείτε κράτηση κύκλου σπουδών με μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποκτήσετε ένα διεθνές σχέδιο ασφάλισης που δεν καλύπτει μόνο το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης, αλλά και την απώλεια των προσωπικών σας αντικειμένων. Πρέπει να κάνετε κράτηση για την ασφάλεια σας εκ των προτέρων κατά την εγγραφή σας.

Μάθετε περισσότερα για το ασφαλιστικό μας σχέδιο »

Διαβάστε περισσότερα...
map

Χάρτης

Amistad Abroad
Jacó
Puntarenas
Costa Rica

Τοποθεσία σχολής

Βρισκόμαστε σε μια όμορφη περιοχή που αποτελείται από 5 στρέμματα στην Heredia. Το site διαθέτει έξι άνετα συνδεδεμένα κτίρια που φιλοξενούν 10 αίθουσες διδασκαλίας, διοικητικά γραφεία και μεγάλο χώρο για μελέτη και ανάπαυση. Το Porrosati Private Reserve είναι ένα ιδιωτικό φυσικό πάρκο αμερικάνικης-κόστα Ρίκα, και το Ισπανικό Ινστιτούτο βρίσκεται στη Σάντα Μπάρμπαρα της Ερεντίας, μόλις 5 λεπτά από την ιστορική πόλη της Barva.

Η ήσυχη και όμορφη τοποθεσία του Πορροστάτη προσφέρει απεριόριστες ευκαιρίες για ισπανική μάθηση, μελέτη της φύσης, έρευνα και κάποια χαλάρωση. Οι οικολογικοί ταξιδιώτες, ταξιδιώτες με φυσική ιστορία, φοιτητικές ομάδες, παρατηρητές πουλιών και αγρότες θα χαρούν με την ποικιλία της χλωρίδας και πανίδας και τις δραστηριότητες που προσφέρουμε. Η πανεπιστημιούπολη περιλαμβάνει επίσης περίπου 50 διαφορετικά είδη εγχώριων δέντρων και φυτών, περισσότερα από 80 είδη πουλιών και ένα μεγάλο ποτάμι που συνορεύει με την ιδιοκτησία. Το ιδιωτικό απόθεμα όπου βρίσκεται το Ινστιτούτο είναι ένας μοναδικός φυσικός πόρος που έχει αναπτυχθεί ως ρουστίκ εκπαιδευτικό εργαστήριο. Πιστεύουμε ότι οι επιχειρήσεις, η ανάπτυξη και η συντήρηση πρέπει να συνεργαστούν, γι 'αυτό και εργαζόμαστε στο πλαίσιο ενός Σεβασμού για την Πολιτική της Φύσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες στο Amistad θα υποστηρίξουν τη φύση στον αγώνα της. Αυτή η φιλοσοφία του οικολογικού περιβάλλοντος, η οποία αποτελεί μέρος της φιλοσοφίας του Amistad, εναρμονίζεται με το φυσικό περιβάλλον του ινστιτούτου μας. Οι συμμετέχοντες του Amistad αποτελούν μέρος πολλών περιβαλλοντικών έργων από τότε που ιδρύθηκε το ίδρυμά μας.
Η ιδέα ενός ιδρύματος γλώσσας σχεδιασμένου να φιλοξενεί και να ενθαρρύνει τις ωφέλιμες σχέσεις που έχει ο άνθρωπος με τα ζώα και τη φύση είναι μοναδική. Παρουσιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να οικοδομηθούν τα ιδρύματα, έτσι ώστε ο άνθρωπος να ζει σε αρμονία με τη φύση και τα ζώα είναι σημαντικό για όσους ενδιαφέρονται για τη φροντίδα της γης και για όλα τα πλάσματα που υποστηρίζει. Αυτό ήταν το αρχικό όραμα του Ινστιτούτου Amistad που ξεκίνησε τη διαδικασία ανάπτυξης του ιδιωτικού καταφυγίου Porrosati.

Το Ινστιτούτο Amistad έχει εντοπίσει την ανάγκη να κατανοηθούν, να προωθηθούν και να ενσωματωθούν οι αλληλεπιδράσεις μεταξύ ανθρώπων, ζώων και φυσικού περιβάλλοντος, ώστε να γίνουν φυσικά μέρη των θεσμών μας. βελτιώνοντας έτσι την ανθρώπινη υγεία και ενισχύοντας την περίπτωση διατήρησης του φυσικού περιβάλλοντος, ενώ ανοίγει το Campus μας σε μη ανθρώπινα είδη.

questions

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Έχετε απορίες; Λάβετε απαντήσεις από τους συμβούλους σπουδών μας και το προσωπικό του Amistad Abroad και από προηγούμενους μαθητές.

Κάντε μια ερώτηση
Προβολή τιμών