Δημοφιλής προορισμοί

St. Petersburg
μάθετε Ρωσικά
St. Petersburg

11 σχολές, 148 κύκοι σπουδών πηγένετε

Moscow
μάθετε Ρωσικά
Moscow

7 σχολές, 52 κύκοι σπουδών πηγένετε

Kiev
μάθετε Ρωσικά
Kiev

4 σχολές, 34 κύκοι σπουδών πηγένετε

Ρωσικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα ρωσικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα ρωσικών

Τα γενικά μαθήματα στα ρωσικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην ρωσικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα ρωσικών για προετοιμασία εξετάσεων

ρωσικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για ρωσικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα ρωσικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα ρωσικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ρωσικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή ρωσικών.

Εκπαίδευση Καθηγητών

Μαθήματα εκπαιδευτικής κατάρτισης εκαπιδευτικών στα ρωσικών

Τα μαθήματα ρωσικά για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών είναι για τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία ρωσικά στο εξωτερικό. Υπάρχει μια τεράστια ζήτηση για ειδικευμένους καθηγητές ρωσικά σε όλο τον κόσμο με ευκαιρίες απασχόλησης σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα ρωσικά

Επαγγελματικά μαθήματα ρωσικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ρωσικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Μελέτη και έργο

Μαθήματα ρωσικά για δουλειά και σπουδές

Τα προγράμματα εργασίας και σπουδών είναι για ενήλικες που θέλουν να μάθουν ρωσικά και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία εργασίας ταυτόχρονα.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα ρωσικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα ρωσικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν ρωσικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.