Δημοφιλής προορισμοί

Hong Kong
μάθετε Κορεάτικα
Hong Kong

2 σχολές, 13 κύκοι σπουδών πηγένετε

Seoul
μάθετε Κορεάτικα
Seoul

4 σχολές, 12 κύκοι σπουδών πηγένετε

Atlanta
μάθετε Κορεάτικα
Atlanta

1 σχολή, 5 κύκοι σπουδών πηγένετε

Κορεάτικα ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα κορεάτικων ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα κορεάτικων

Τα γενικά μαθήματα στα κορεάτικα είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην κορεάτικα γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα κορεάτικων για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα κορεάτικων για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν κορεάτικα το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα κορεάτικων για προετοιμασία εξετάσεων

κορεάτικα μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για κορεάτικα πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα κορεάτικων για επαγγελματίες

Τα μαθήματα κορεάτικων ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν κορεάτικα όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή κορεάτικων.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα κορεάτικα

Επαγγελματικά μαθήματα κορεάτικων είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν κορεάτικα σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Μελέτη και έργο

Μαθήματα κορεάτικα για δουλειά και σπουδές

Τα προγράμματα εργασίας και σπουδών είναι για ενήλικες που θέλουν να μάθουν κορεάτικα και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία εργασίας ταυτόχρονα.