Οι καλύτερες σχολές γερμανικής γλώσσας Στο Münster το 2020 (από 200 €)

Σχολές γερμανικής γλώσσας Στο Münster με πρόσφατες κριτικές

KAPITO Language School

Ως μια ασιατική, μετά την άφιξή μου, ήταν εκπληκτικό για να διαπιστώσει ότι δεν αισθάνομαι εκτός τόπου. Ο δάσκαλος δημιούργησε ένα ευχάριστο κλίμα στην τάξη και ήμουν ικανοποιημένος με την όλη κατάσταση. Συμμαθητές μου ήταν φιλική και ήμασταν σε... more

KAPITO Language School

Έζησα αυτές τις τρεις εβδομάδες ως μια μεγάλη εμπειρία για το μέλλον μου σε γενικές γραμμές, το οποίο περιλαμβάνει μελέτες και αυτο-ανάπτυξη, πάρα πολύ.Münster είναι μια ευχάριστη θέση. Το βιοτικό επίπεδο είναι πολύ καλό. Υπάρχουν ωραία εστιατόρια,... more


Γερμανικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα γερμανικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα γερμανικών

Τα γενικά μαθήματα στα γερμανικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην γερμανικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα γερμανικών για προετοιμασία εξετάσεων

γερμανικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για γερμανικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα γερμανικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα γερμανικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν γερμανικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή γερμανικών.