Οι 9 καλύτερες σχολές γερμανικής γλώσσας γερμανικών στο Μόναχο το 2020 (από 55 €)

Σχολές γερμανικής γλώσσας στο Μόναχο με πρόσφατες κριτικές

inlingua Sprachschule

Ήμουν μόνο στο σχολείο για μια εβδομάδα, οπότε η εκτίμησή μου βασίζεται σε μια μικρή εμπειρία. Αλλά η διοίκηση ήταν πολύ εύκολο να αντιμετωπίσει και ο δάσκαλός μου, Theo ήταν υπέροχο. Μακάρι να ήμουν τοποθετημένος στην τάξη του από την πρώτη μέρα,... more

Carl Duisberg Centrum Muenchen / Munich

Ήμουν μόνο 3 εβδομάδες στο CDC και σε γενικές γραμμές θα ήταν ωραίο.Αλλά θα ήθελα να δώσω κάποια εποικοδομητική κριτική σχετικά με τα μαθήματα/καθηγητές και περιβλήματαΟι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να βρει μια καλύτερη μέθοδος για να κάνει τα μαθήματα... more


Γερμανικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα γερμανικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα γερμανικών

Τα γενικά μαθήματα στα γερμανικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην γερμανικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα γερμανικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα γερμανικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν γερμανικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα γερμανικών για προετοιμασία εξετάσεων

γερμανικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για γερμανικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα γερμανικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα γερμανικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν γερμανικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή γερμανικών.

Εκπαίδευση Καθηγητών

Μαθήματα εκπαιδευτικής κατάρτισης εκαπιδευτικών στα γερμανικών

Τα μαθήματα γερμανικά για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών είναι για τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία γερμανικά στο εξωτερικό. Υπάρχει μια τεράστια ζήτηση για ειδικευμένους καθηγητές γερμανικά σε όλο τον κόσμο με ευκαιρίες απασχόλησης σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα γερμανικά

Επαγγελματικά μαθήματα γερμανικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν γερμανικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα γερμανικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα γερμανικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν γερμανικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.