Οι 2 καλύτερες σχολές αγγλικής γλώσσας αγγλικών στη Ρώμη το 2024 (από 1.330 €)

Σχολές αγγλικής γλώσσας στη Ρώμη με πρόσφατες κριτικές

Scuola Leonardo da Vinci

Βρήκα την τοποθεσία του σχολείου εξαιρετική, στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης. Οι δάσκαλοι ήταν ομοιόμορφα ικανοί και ενδιαφέρονταν για τους μαθητές και την πρόοδό τους. Μου άρεσαν οι εγκαταστάσεις και βρήκα τις δραστηριότητες έξω από την τάξη... more

Dilit International House: Rome

Η εμπειρία μου στο Dilit ήταν καλύτερη από ό,τι περίμενα. Το προσωπικό ήταν εξαιρετικά φιλικό και υποστηρικτικό, πάντα έτοιμο να βοηθήσει με οποιεσδήποτε ερωτήσεις προκύψουν. Τα μαθήματα ήταν πραγματικά συναρπαστικά, καθώς μιλούσαμε ιταλικά από την... more


Αγγλικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα αγγλικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα αγγλικών

Τα γενικά μαθήματα στα αγγλικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην αγγλικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα αγγλικών για προετοιμασία εξετάσεων

αγγλικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για αγγλικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα αγγλικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα αγγλικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν αγγλικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.