Σχολές αγγλικής γλώσσας στο Σικάγο

Σχολές αγγλικής γλώσσας στο Σικάγο με πρόσφατες κριτικές

Kaplan International: Chicago

Είχα παρακολουθήσει το διεθνές σχολείο Kaplan στο Σικάγο για δύο εβδομάδες, τον Ιούλιο του 2015. Αν και φυσικά μου δεν είχε τόσο καιρό, μπορώ να πω σίγουρα ότι Kaplan είναι το καλύτερο σχολείο που έχω πάει ποτέ σε μέχρι στιγμής! Όλο το προσωπικό, ο... more

Kaplan International: Illinois Institute of Technology

Πρέπει να ομολογήσω ότι όταν έφτασα στο Σικάγο, ήμουν φοβισμένος από τα πάντα. Ήταν η πρώτη μου φορά έξω από τη χώρα μου, και δεν ήξερα πώς να ενεργούν. Αλλά όταν πήρα σε η διαμονή, ήμουν πραγματικά ευπρόσδεκτοι. Ένας άντρας (που τώρα, δυστυχώς,... more


Αγγλικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα αγγλικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα αγγλικών

Τα γενικά μαθήματα στα αγγλικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην αγγλικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα αγγλικών για προετοιμασία εξετάσεων

αγγλικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για αγγλικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα αγγλικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα αγγλικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν αγγλικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή αγγλικών.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα αγγλικά

Επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν αγγλικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα αγγλικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα αγγλικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν αγγλικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.