Οι 5 καλύτερες σχολές αγγλικής γλώσσας αγγλικών στο Μπέρμιγχαμ το 2020 (από 125 €)

Σχολές αγγλικής γλώσσας στο Μπέρμιγχαμ με πρόσφατες κριτικές

Learn English & Live in Your Teacher's Home in Birmingham with Home Language International

Ο δάσκαλός μου έχει εξαιρετική ικανότητα να διδάσκει τη γλώσσα. Έτσι, διδάχτηκα την πραγματική βρετανική αγγλική γλώσσα και θα μπορούσα απευθείας να παρακολουθήσω τις δεξιότητες διδασκαλίας της. Εργάζομαι σε πανεπιστήμιο στην Ιαπωνία ως καθηγητής... more

Trilingua Language Centre

Ήμουν εκεί για τρεις μήνες και ήταν απίστευτο! Γνώρισα πολλούς ανθρώπους και οι περισσότεροι από αυτούς είχαν γίνει φίλοι μου, και θα εξακολουθεί να διατηρεί σε επαφή. Τα καθημερινά προγράμματα ήταν διαφορετικό κάθε εβδομάδα και δεν ήταν μια... more


Αγγλικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα αγγλικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα αγγλικών

Τα γενικά μαθήματα στα αγγλικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην αγγλικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα αγγλικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα αγγλικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν αγγλικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα αγγλικών για προετοιμασία εξετάσεων

αγγλικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για αγγλικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα αγγλικά

Επαγγελματικά μαθήματα αγγλικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν αγγλικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα αγγλικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα αγγλικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν αγγλικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.