Οι 3 καλύτερες σχολές αγγλικής γλώσσας αγγλικών Στο Bern το 2019 (από 628 €)

Σχολές αγγλικής γλώσσας Στο Bern με πρόσφατες κριτικές

International Language School Bern

Έχω σπουδάσει Γερμανική γλώσσα στο ILS δεδομένου ότι Ιούνιος και κατέληξαν ήδη σε επίπεδο Β2 χάρη τους μέθοδο και οι εκπαιδευτικοί καλό και διαθέσιμα. Όλο το προσωπικό είναι πολύ όμορφο και επαγγελματικά και οργανώνουν επίσης επιπλέον δραστηριότητες... more

International Language School Bern

I επισκέφθηκε ένα εντατικό μάθημα από Α1 έως Β2 και ήταν πολύ ικανοποιημένοι με το σχολείο και τις υπηρεσίες της. Είχα δύο διαφορετικούς δασκάλους, και οι δύο πολύ χρήσιμη. Συνήθως είχαμε ταξίδια προς την πόλη, επισκέπτονται κάποια μουσεία και στο... more


Αγγλικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα αγγλικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα αγγλικών

Τα γενικά μαθήματα στα αγγλικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην αγγλικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα αγγλικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα αγγλικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν αγγλικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Μελέτη και έργο

Μαθήματα αγγλικά για δουλειά και σπουδές

Τα προγράμματα εργασίας και σπουδών είναι για ενήλικες που θέλουν να μάθουν αγγλικά και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία εργασίας ταυτόχρονα.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα αγγλικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα αγγλικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν αγγλικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.