Οι 4 καλύτερες σχολές αγγλικής γλώσσας αγγλικών στο Βερολίνο το 2019 (από 140 €)

Σχολές αγγλικής γλώσσας στο Βερολίνο με πρόσφατες κριτικές

GLS German Language School

Ήταν μια εξαιρετική εμπειρία. Πήρα να βελτιώσω το γερμανικό μου από επίπεδο Β1 στην αρχή του C1. Οι δραστηριότητες με το σχολείο σαν εκδρομές το Σαββατοκύριακο ήταν επίσης πολύ καλά οργανωμένες. more

ALPADIA - Language Schools Berlin

Κατά τη διάρκεια αυτού του ταξιδιού είχα την ευκαιρία να μείνω σε μια υπέροχη οικογένεια, δύο γοητευμένους γονείς που ήταν πραγματικά ευγενικοί μαζί μου: ήταν πάντα εδώ για να γευματίσουν, ακόμα και όταν καθυστερούσα, ήταν πρόθυμοι να μιλήσουν αργά... more


Αγγλικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα αγγλικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα αγγλικών

Τα γενικά μαθήματα στα αγγλικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην αγγλικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα αγγλικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα αγγλικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν αγγλικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα αγγλικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα αγγλικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν αγγλικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή αγγλικών.