Οι καλύτερες σχολές αγγλικής γλώσσας στην Αθήνα το 2024 (από 570 €)

Σχολές αγγλικής γλώσσας στην Αθήνα με πρόσφατες κριτικές

Center of Greek Language & Culture Alexander the Great - Athens

Απόλαυσα τον χρόνο μου στο σχολείο. Έκανα ιδιαίτερα μαθήματα ένα προς ένα και με βοήθησε να μάθω με τον δικό μου ρυθμό. Συνάντησα άλλους μαθητές που σπούδαζαν σε ένα μάθημα με ενδιαφέρον να συνομιλήσω κατά τη διάρκεια ενός διαλείμματος στα μαθήματα. more

Center of Greek Language & Culture Alexander the Great - Athens

Η δασκάλα μου Ζωή ήταν πραγματικά αφοσιωμένη. Πάντα φρόντιζε ότι όλοι στην τάξη την καταλάβαιναν σωστά. Έκανε τη μάθηση μια διασκεδαστική εμπειρία, δεν θα ξεχάσω ποτέ. Έχω γνωρίσει πολλούς ενδιαφέροντες ανθρώπους από τη δική μου, αλλά και τις άλλες... more


Αγγλικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα αγγλικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα αγγλικών

Τα γενικά μαθήματα στα αγγλικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην αγγλικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα αγγλικών για προετοιμασία εξετάσεων

αγγλικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για αγγλικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Μελέτη και έργο

Μαθήματα αγγλικά για δουλειά και σπουδές

Τα προγράμματα εργασίας και σπουδών είναι για ενήλικες που θέλουν να μάθουν αγγλικά και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία εργασίας ταυτόχρονα.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα αγγλικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα αγγλικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν αγγλικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.