Learning & Living at teacher´s house

different homestays, Berlin, Nuremberg, etc., Berlin, Germany
courses

Μαθημάτων

Learning & Living at teacher´s house διαθέτει τους παρακάτω τύπου κύκλου σπουδών

ξεκινώντας από
650 €

ξεκινώντας από
815 €

ξεκινώντας από
975 €
school
photos

Φωτογραφίες

  • Learning & Living at teacher´s house 1/2
  • Learning & Living at teacher´s house 2/2
housing

Στέγαση

VN διαθέτει τους παρακάτω τύπου στέγασης:
homestay

Οικογένεια υποδοχής - Μονόκλινο δωμάτιο - πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό

Δεν ισχύει
εβδομαδιαίος

Teacher´s house

Κλίμακα ηλικιών: 14 - 40 ετών
Περιοχή: In the city center of Βερολίνο
Τύπος στέγασης: Οικογένεια υποδοχής
Τύπος δωματίου: Μονόκλινο δωμάτιο
Γεύματα: πρωινό, μεσημεριανό και βραδινό
Εγκαταστάσεις: Κουζίνα, πλυντήριο, τηλέφωνο, ασύρματη σύνδεση Internet, δωρεάν internet, αίθουσα τηλεόρασης, θέρμανση, κήπος, και άλλο
Διαθεσιμότητα: Ιανουάριος - Δεκέμβριος
Ημέρα άφιξης: Κυριακή, οποτεδήποτε
Ημέρα αναχώρησης: Σάββατο, οποτεδήποτε
Δεν ισχύει
Living and Learning at Teacher´s House.
The students, who have booked this program will stay in the single room at the teacher´s house. The full board (breakfast, lunch and dinner) is included in the price as well.
visa

Υποστήριξη βίζας

Δεν μπορούμε να υποβάλουμε αίτηση για βίζα για λογαριασμό των σπουδαστών. Ωστόσο, η σχολή μπορεί να σας προμηθεύσει με όλα τα έγγραφα που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε την αίτηση βίζας.

Η επιστολή αποδοχής σας θα σταλεί στη διεύθυνση του σπιτιού σας με απλό ταχυδρομείο δωρεάν. Εάν επιθυμείτε να λάβετε τα έγγραφά σας με κατεπείγουσα ταχυδρομική αποστολή, θα χρεωθείτε! amount κατά την εγγραφή σας.

Πτήσεις και μεταφορά αεροδρομίου

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Βερολίνο based on your budget, schedule and preferences.

Ασφάλεια ταξιδίου

Σπουδάστε στο εξωτερικό χωρίς προβλήματισμούς με την ασφάλεια υγείας και προσωπικής κάλυψης της Language International. Όταν πραγματοποιείτε κράτηση κύκλου σπουδών με μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποκτήσετε ένα διεθνές σχέδιο ασφάλισης που δεν καλύπτει μόνο το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης, αλλά και την απώλεια των προσωπικών σας αντικειμένων. Πρέπει να κάνετε κράτηση για την ασφάλεια σας εκ των προτέρων κατά την εγγραφή σας.

Μάθετε περισσότερα για το ασφαλιστικό μας σχέδιο »

Διαβάστε περισσότερα...
map

Χάρτης

different homestays
Berlin, Nuremberg, etc.
Berlin
Germany

Τοποθεσία σχολής

Living & Learning Γερμανικά στο σπίτι του δασκάλου | Αρχική Φροντηστήρια


Το πλήρες πρόγραμμα εμβάπτισης είναι το πρόγραμμα που σας εμπλέκει πλήρως στο γλωσσικό περιβάλλον, ώστε όχι μόνο να μαθαίνετε τη γερμανική γλώσσα κατά τη διάρκεια των μαθημάτων αλλά και εκτός από τις τάξεις. Η ιδιωτική ατμόσφαιρα σας ενθαρρύνει ασυνείδητα να μιλάτε γερμανικά ελεύθερα χωρίς παρεμπόδιση. Ο δάσκαλος θα σας διδάξει όχι μόνο κατά τη διάρκεια των μαθημάτων αλλά και όλη την ώρα. Σε αυτό το πρόγραμμα, μπορείτε να απαλλαγείτε από τις καθημερινές μετακινήσεις από και προς το σχολείο και την επαφή με οποιονδήποτε μαθητή μιλάει τη μητρική σας γλώσσα.


Αυτή είναι η καλύτερη ευκαιρία για την εμπειρία ενός ατόμου, που ζει και διδάσκεται από τον ιδιωτικό δάσκαλο. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μπορείτε να τοποθετηθείτε σε μια γερμανική οικογένεια και ένας δάσκαλος έρχεται καθημερινά σε σας για να δώσει μαθήματα. Το πλεονέκτημα ενός τέτοιου προγράμματος είναι - να ακούτε τη γερμανική ομιλία από διαφορετικά μέρη. Αυτό υποστηρίζει την κατανόηση της ακρόασής σας.

Μετά τα μαθήματα συνεχίζεται η διαδικασία μάθησης, καθώς συμμετέχετε στις καθημερινές και κοινωνικές δραστηριότητες της οικογένειας, συμμετέχοντας στη ζωή μιας τυπικής γερμανικής οικογένειας σαν οποιοδήποτε μέλος της οικογένειας. Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνετε τη νοοτροπία του πολιτισμού, που σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε την αίσθηση της γλώσσας στο φυσικό του περιβάλλον, έτσι ώστε να «ζείτε τη γλώσσα».
Οι φοιτητές μπορούν να κάνουν κράτηση από 10 έως 30 ιδιωτικά μαθήματα την εβδομάδα με τον δάσκαλό σας μέσα σε μία έως 12 εβδομάδες.

questions

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Έχετε απορίες; Λάβετε απαντήσεις από τους συμβούλους σπουδών μας και το προσωπικό του Learning & Living at teacher´s house και από προηγούμενους μαθητές.

Κάντε μια ερώτηση
Προβολή τιμών