Οι 2 καλύτερες σχολές ιταλικής γλώσσας ιταλικών Στο Orbetello το 2024 (από 300 €)

Σχολές ιταλικής γλώσσας Στο Orbetello με πρόσφατες κριτικές

OrbitLingua

Οι δάσκαλοι ήταν εγκάρδιοι, συνεργάτες και, στο σύνολό τους, έμπειροι, γνωρίζοντας καλά το επάγγελμά τους. Ο γραμματέας του σχολείου ήταν πολύ ευγενικός και εξυπηρετικός. Η συνάντηση με μαθητές από όλο τον κόσμο ήταν συναρπαστική. more

OrbitLingua

Όλοι στο σχολείο ήταν πολύ καλοί και φιλόξενοι, το διαμέρισμα ήταν ωραίο και κεντρικό, αρκετά δυνατά μέχρι τις 2 το πρωί. Το σχολείο είναι πολύ μικρό, επομένως είναι δύσκολο να βρεις την κατάλληλη τάξη για όλους. Επομένως, δεν μπορώ να κρίνω... more


Ιταλικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα ιταλικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα ιταλικών

Τα γενικά μαθήματα στα ιταλικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην ιταλικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα ιταλικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα ιταλικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν ιταλικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα ιταλικών για προετοιμασία εξετάσεων

ιταλικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για ιταλικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.