Οι 13 καλύτερες σχολές ιαπωνικής γλώσσας ιαπωνικών στο Τόκιο το 2024 (από 347 €)

Σχολές ιαπωνικής γλώσσας στο Τόκιο με πρόσφατες κριτικές

ISI Language School - Takadanobaba

Από την πρώτη μέρα, σκέφτηκα ότι το μάθημα ήταν το κατάλληλο επίπεδο για μένα: τοποθετήθηκα σε μια τάξη που με προκάλεσε χωρίς να με αφήσει πίσω. Οι δάσκαλοι φρόντισαν το περιεχόμενο να είναι ενδιαφέρον και να μην χαθούμε εμείς οι μαθητές κατά τη... more

ISI Language School - Takadanobaba

Ένα υπέροχο σχολείο για βραχυπρόθεσμα μαθήματα. Όλοι οι δάσκαλοι ήταν φιλικοί και εύκολοι. more


Ιαπωνικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα ιαπωνικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα ιαπωνικών

Τα γενικά μαθήματα στα ιαπωνικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην ιαπωνικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα ιαπωνικών για προετοιμασία εξετάσεων

ιαπωνικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για ιαπωνικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα ιαπωνικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα ιαπωνικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν ιαπωνικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή ιαπωνικών.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα ιαπωνικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα ιαπωνικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν ιαπωνικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.