SKOLA Parents at Tti

148-150 Camden High St, Camden Town, London NW1 0NE, UK
courses

Μαθημάτων

SKOLA Parents at Tti διαθέτει τους παρακάτω τύπου κύκλου σπουδών

ξεκινώντας από
287 €

ξεκινώντας από
412 €

ξεκινώντας από
537 €
school
photos

Φωτογραφίες

  • Αίθουσα διδασκαλία στην SKOLA Parents at Tti 1/6
  • Αίθουσα διδασκαλία στην SKOLA Parents at Tti 2/6
  • Αίθουσα διδασκαλία στην SKOLA Parents at Tti 3/6
  • Το κτήριο της SKOLA Parents at Tti 4/6
  • Άλλο 5/6
  • Άλλο 6/6
housing

Στέγαση

SKOLA Parents διαθέτει τους παρακάτω τύπου στέγασης:
homestay

Οικογένεια υποδοχής - Μονόκλινο δωμάτιο - Πρωινό και το δείπνο

293 €
εβδομαδιαίος

Standard Homestay Single

Κλίμακα ηλικιών: 16 - 99 ετών
Περιοχή: Outside the city center of Λονδίνο
Τύπος στέγασης: Οικογένεια υποδοχής
Τύπος δωματίου: Μονόκλινο δωμάτιο
Γεύματα: Πρωινό και το δείπνο (14 γεύματα την εβδομάδα)
Εγκαταστάσεις: Πλυντήριο και θέρμανση
Απόσταση από το σχολείο: 30 - 45 πρακτικά με το train or subway
Διαθεσιμότητα: Ιανουάριος - Δεκέμβριος
Ημέρα άφιξης: Κυριακή, οποτεδήποτε
Ημέρα αναχώρησης: Σάββατο, οποτεδήποτε
293 €
Stay with a host family in zone 2 or 3 and enjoy the company of a native English family.
visa

Υποστήριξη βίζας

Δεν μπορούμε να υποβάλουμε αίτηση για βίζα για λογαριασμό των σπουδαστών. Ωστόσο, η σχολή μπορεί να σας προμηθεύσει με όλα τα έγγραφα που χρειάζεστε για να υποστηρίξετε την αίτηση βίζας.

Αν σπουδάζετε στη Βρετανία για πάνω από 11 μήνες, θα λάβετε έναν αριθμό που ονομάζεται Βεβαίωση Αποδοχής Σπουδών (CAS) και θα που θα πρέπει να το υποβάλετε στην πρεσβεία του Ηνωμένου Βασιλείου μαζί με την φοιτητική σας βίζα. Οι σπουδαστές που έχουν κάνει επιτυχή κράτηση εκμάθησης ξένης γλώσσας και έχουν πληρώσει τα δίδακτρά τους τους, θα λάβουν ένα CAS από την ! school_short_name. Παρακαλούμε λάβετε υπ όψην σας ότι η νομοθεσία του Ηνωμένου Βασίλειου αναφέρει ότι το CAS μπορεί να εκδίδεται μόνο για φοιτητές που σκοπεύουν να ακολουθήσουν σπουδές αγγλικής γλώσσας για πάνω από 11 μήνες.

Αν σπουδάζετε στη Βρετανία για 11 μήνες ή λιγότερο, θα πρέπει να υποβάλετε αίτηση για να σας χορηγηθεί ειδική βίζα που λέγετε Φοιτητική Βίζα Επισκέπτη. Ως επισκέπτης φοιτητής, δεν θα είστε σε θέση να εργαστείτε με μερική απασχόληση ενώ σπούδαζετε. Αν σκοπεύετε να σπουδάσετε στη Βρετανία για 11 μήνες ή λιγότερο, μια επιστολή αποδοχής θα σταλεί στη διεύθυνση του σπιτιού σας με απλό ταχυδρομείο δωρεάν. Εάν επιθυμείτε να λάβετε τα έγγραφά σας με κατεπείγουσα ταχυδρομική αποστολή, θα χρεωθείτε £ 60 κατά την εγγραφή σας.

Μάθετε περισσότερα για το πώς να βγάλετε αγγλική βίζα »

Πτήσεις και μεταφορά αεροδρομίου

Please note that we do not book flights for our students. If you are researching airfare costs, we recommend using Kayak.com, a search engine that lets you compare flight options from your home country to Λονδίνο based on your budget, schedule and preferences.

Ασφάλεια ταξιδίου

Σπουδάστε στο εξωτερικό χωρίς προβλήματισμούς με την ασφάλεια υγείας και προσωπικής κάλυψης της Language International. Όταν πραγματοποιείτε κράτηση κύκλου σπουδών με μας, μπορείτε να επιλέξετε να αποκτήσετε ένα διεθνές σχέδιο ασφάλισης που δεν καλύπτει μόνο το κόστος της υγειονομικής περίθαλψης, αλλά και την απώλεια των προσωπικών σας αντικειμένων. Πρέπει να κάνετε κράτηση για την ασφάλεια σας εκ των προτέρων κατά την εγγραφή σας.

Μάθετε περισσότερα για το ασφαλιστικό μας σχέδιο »

Διαβάστε περισσότερα...
map

Χάρτης

148-150 Camden High St
Camden Town
London NW1 0NE
UK

Τοποθεσία σχολής

Το θερινό μας σχολείο λειτουργεί από τις 24 Ιουνίου έως τις 9 Αυγούστου. Μια θαυμάσια κεντρική τοποθεσία στο Camden κοντά στα κατώτερα σχολεία και το Regent's Park.

Camden είναι μια ιδανική τοποθεσία για όλους τους ενήλικες συμπεριλαμβανομένων των γονέων των νεαρών μαθητών μας, καθώς είναι λιγότερο από 2 λεπτά με τα πόδια SKOLA Camden και 5 λεπτά από SKOLA Primrose Hill. Μέγιστο μέγεθος κατηγορίας είναι 15 και υπάρχουν δωρεάν τσάι, καφέδες και μπισκότα με καφέ δίπλα. Ένα ζωντανό κοινωνικό πρόγραμμα σας δίνει την ευκαιρία να γνωρίσετε πλήρως το Λονδίνο.

questions

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Έχετε απορίες; Λάβετε απαντήσεις από τους συμβούλους σπουδών μας και το προσωπικό του SKOLA Parents at Tti και από προηγούμενους μαθητές.

Κάντε μια ερώτηση
Προβολή τιμών