Δημοφιλής προορισμοί

Μαθήματα πορτογαλικών !in Lisbon με την  Language International
μάθετε Πορτογαλικά
Lisbon

6 σχολές, 68 κύκοι σπουδών πηγένετε

Μαθήματα πορτογαλικών στο Rio de Janeiro με την  Language International
μάθετε Πορτογαλικά
Rio de Janeiro

6 σχολές, 48 κύκοι σπουδών πηγένετε

Μαθήματα πορτογαλικών Στο Porto με την  Language International
μάθετε Πορτογαλικά
Porto

2 σχολές, 16 κύκοι σπουδών πηγένετε

Πορτογαλικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα πορτογαλικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα πορτογαλικών

Τα γενικά μαθήματα στα πορτογαλικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην πορτογαλικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα πορτογαλικών για προετοιμασία εξετάσεων

πορτογαλικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για πορτογαλικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα πορτογαλικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα πορτογαλικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν πορτογαλικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή πορτογαλικών.

Εκπαίδευση Καθηγητών

Μαθήματα εκπαιδευτικής κατάρτισης εκαπιδευτικών στα πορτογαλικών

Τα μαθήματα πορτογαλικά για την κατάρτιση των εκπαιδευτικών είναι για τους εκπαιδευτικούς που ενδιαφέρονται για τη διδασκαλία πορτογαλικά στο εξωτερικό. Υπάρχει μια τεράστια ζήτηση για ειδικευμένους καθηγητές πορτογαλικά σε όλο τον κόσμο με ευκαιρίες απασχόλησης σε σχεδόν όλες τις χώρες του κόσμου.

Επαγγελματική

Επαγγελματικά μαθήματα πορτογαλικά

Επαγγελματικά μαθήματα πορτογαλικών είναι για επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν πορτογαλικά σε ένα συγκεκριμένο τομέα όπως στις επιχειρήσεις, την ιατρική, τη νομική, την αεροπορία, και τη φιλοξενία.

Μελέτη και έργο

Μαθήματα πορτογαλικά για δουλειά και σπουδές

Τα προγράμματα εργασίας και σπουδών είναι για ενήλικες που θέλουν να μάθουν πορτογαλικά και να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία εργασίας ταυτόχρονα.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα πορτογαλικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα πορτογαλικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν πορτογαλικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.