Οι 2 καλύτερες σχολές ιαπωνικής γλώσσας ιαπωνικών Στο Kobe το 2024 (από 467 €)

Σχολές ιαπωνικής γλώσσας Στο Kobe με πρόσφατες κριτικές

Lexis Japan

Πρώτα λίγα λόγια για τον εαυτό μου. Είμαι ένας 30χρονος IT-Administrator από τη Γερμανία, του οποίου το χόμπι είναι να μαθαίνω Ιαπωνικά. Ως εκ τούτου, έχω σπουδάσει σε τρία διαφορετικά σχολεία πριν από το Lexis και παρακολούθησα επίσης μαθήματα... more


Ιαπωνικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα ιαπωνικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα ιαπωνικών

Τα γενικά μαθήματα στα ιαπωνικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην ιαπωνικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα ιαπωνικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα ιαπωνικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν ιαπωνικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα ιαπωνικών για προετοιμασία εξετάσεων

ιαπωνικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για ιαπωνικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.