Οι 2 καλύτερες σχολές γερμανικής γλώσσας γερμανικών Στο Bamberg το 2024 (από 355 €)

Σχολές γερμανικής γλώσσας Στο Bamberg με πρόσφατες κριτικές

Sprachinstitut TREFFPUNKT Bamberg

Σε μόλις δύο εβδομάδες βελτιώνω πολύ τα γερμανικά μου. Οι δάσκαλοι είναι καταπληκτικοί και τα σχολεία προσφέρουν πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Θέλουν πάντα να σας βοηθήσουν και η εκμάθηση γερμανικών μαζί τους είναι πολύ διασκεδαστική! Σας... more

Sprachinstitut TREFFPUNKT Bamberg

Είχα ένα πολύ καλό καλωσόρισμα στο σχολείο. Οι δάσκαλοι ήταν πολύ καλοί και υποστηρικτικοί και ήμουν σε μια μικρή, υπέροχη ομάδα μαθητών με ένα ευρύ φάσμα ηλικιών, εμπειριών και ενδιαφερόντων. Οι εγκαταστάσεις ήταν πολύ καλές και το σχολείο οργάνωσε... more


Γερμανικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα γερμανικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα γερμανικών

Τα γενικά μαθήματα στα γερμανικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην γερμανικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα γερμανικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα γερμανικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν γερμανικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα γερμανικών για προετοιμασία εξετάσεων

γερμανικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για γερμανικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.

Επιχειρήσεις

Μαθήματα γερμανικών για επαγγελματίες

Τα μαθήματα γερμανικών ένας-προς-ένας για επιχειρήσεις είναι για στελέχη επιχειρήσεων και επαγγελματίες που θέλουν να μάθουν γερμανικά όσο το δυνατόν γρηγορότερα με προσαρμοσμένα μαθήματα και προσωπικό καθηγητή γερμανικών.

Ειδικότητα

Εξειδικευμένα μαθήματα γερμανικών

Τα εξειδικευμένα μαθήματα γερμανικών είναι για εκείνους που θέλουν να μάθουν γερμανικά και να συμμετέχουν σε δραστηριότητες, όπως ο αθλητισμός, οι τέχνες, τα τρόφιμα, και πολλά άλλα.