Οι καλύτερες σχολές γερμανικής γλώσσας Στο Radolfzell το 2024 (από 240 €)

Σχολές γερμανικής γλώσσας Στο Radolfzell με πρόσφατες κριτικές

Carl Duisberg Centrum Radolfzell

δάσκαλος πολύ ωραίος Δραστηριότητες όχι πολύ καλά οργανωμένες Τα σεντόνια δεν άλλαζαν μία φορά στις τρεις εβδομάδες, το δωμάτιο δεν καθαρίστηκε μία φορά. more

Carl Duisberg Centrum Radolfzell

Έμεινα στο Radolfzell και διδάχτηκα το γερμανικό μάθημα Β1+ για τρεις εβδομάδες. Στην αρχή ήμουν κάπως τρομοκρατημένος ακόμα και από τη θέα του δικού μου δωματίου. Έμεινα στη στέγαση του Carl Duisberg, όπου είχα παραγγείλει ένα δωμάτιο. Ήταν περίπου... more


Γερμανικά ΤΥΠΟΙ ΚΥΚΛΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ

Τι τύπο μάθημα γερμανικών ψάχνετε;

Γενικά

Γενικά μαθήματα γερμανικών

Τα γενικά μαθήματα στα γερμανικά είναι για ενήλικες που θέλουν να βελτιώσουν την ομιλία τους, ακοή, ανάγνωση, και γραφή στην γερμανικά γλώσσα. Τα περισσότερα μαθήματα είναι για ενήλικες ηλικίας 16 ετών και άνω. Διαθέσιμοι κύκλοι μαθημάτων 2 έως 48 εβδομάδων. Οι περισσότεροι κύκλοι μαθημάτων έχουν κατά μέσο όρο 30 μαθήματα την εβδομάδα.

Παιδιά και έφηβοι

Μαθήματα γερμανικών για παιδιά και εφήβους

Μαθήματα γερμανικών για παιδιά και εφήβους είναι ιδανικός για παιδιά από 4 έως 12 ετών και εφήβους από 13 έως 18 ετών που θέλουν να μάθουν γερμανικά το καλοκαίρι. Διαθέσιμα προγράμματα σπουδών 2 - 16 εβδομάδων.

Προετοιμασία εξετάσεων

Μαθήματα γερμανικών για προετοιμασία εξετάσεων

γερμανικά μαθήματα προετοιμασία για εξετάσεις είναι για τους φοιτητές που θέλουν να προετοιμαστούν για γερμανικά πτυχία επάρκειας για να βελτιώσουν την προοπτική εργασίας τους ή να περάσουν σε ένα πανεπιστήμιο.